• BIST 9524.59
  • Altın 2489.506
  • Dolar 32.5116
  • Euro 34.7321
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

BBP'li Aykanat'tan Kırşehir Osmanlı Ocakları'na tepki

BBP'li Aykanat'tan Kırşehir Osmanlı Ocakları'na tepki
Kırşehir Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Tarık Aykanat, geçen hafta Pazar günü Kırşehir Osmanlı Ocakları'nın açılışında yapılan konuşmalara...

Kırşehir Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Tarık Aykanat, geçen hafta Pazar günü Kırşehir Osmanlı Ocakları'nın açılışında yapılan konuşmalara tepki göstererek, "Alperenleri sokağa çekmek ve üzerimizden prim yapmak isteyenler var." dedi.

Aykanat, yapılan açıklamaları talihsizlik olarak nitelendirerek, "Kırşehir'de 8 Eylül 2015 tarihinde meydana gelen olaylar ve sonrasında Büyük Birlik Partilileri ve Alperenleri sokağa çekmek isteyen güçler var. Sosyal medya paylaşımları üzerinden Osmanlı Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı açıklama yaparak, partimizi ve Alperen Ocaklarını 8 Eylül'de yaşanan olayların sorumlusu gibi göstermiştir. Bu tür çirkin oyunlara gerek yok. 4 ay sonra yapılan bu açıklamayı Osmanlı Ocakları adına bir talihsizlik olarak görmekteyim. Esefle kınıyorum." ifadelerini kullandı.

"TEŞKİLATIMIZI HEDEF GÖSTERİYORLAR"

BBP Kırşehir İl Başkanı Aykanat şunları söyledi: "Partimiz ve teşkilatımızı hedef göstererek çamurun içerisine sürüklemek isteyenler var. Sosyal medya paylaşımları üzerinden Osmanlı Ocakları Kırşehir İl Başkanlığının açıklamasını üzülerek okuduk. Kendilerini aradık. Hatalarını kabul ettiler ve arkasından Twitter hesabı üzerinden özür niteliğinde tekrar bir açıklama yaparak geri adım attılar. Ancak o açıklama bile kendi deyişleri ile "dil sürçmeleri'ne özür olacak nitelikte değildir. Kahvehane dedikodusu ile siyaset olmaz. Bizler daima yaptıklarımızın arkasında dik duruyoruz. Davamızın sürekliliğini sağlarız. Lakin yapmadığımız organizasyonlar için de adımızın anılması bizleri üzer. Osmanlı gibi büyük bir ecdadın adını kullanarak siyaset yapmaya çalışan, bu oluşuma bu söylemleri yakıştıramadığımız gibi neye ve kime hizmet ettiklerini de anlamış değiliz."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim