• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

BB Krem, BB Krem Nedir?

BB Krem, BB Krem Nedir?
Günlük yaşamın kurtarıcıları olan bb kremler anında kapatıcı ve pürüzsüzleştirici özellikleri ile en fazla tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

Dermoskin’in  5 Özellikli BB Kremi

BB krem nedir? BB krem makyaj bazı olarak kullanılan renkli nemlendiricilerdir. Dermoskin BB Krem ipeksi yapısı ile kolayca sürülen ve her cilt tipine uygun olan bir cilt bakım ürünü olarak hem makyaj bazı, hem nemlendirici hem de güneş koruyucu olarak kullanılan çok fonksiyonlu bir kremdir.

 

Profesyonel Cilt Bakımında Dermoskin BB Krem

 

    Cildin en belirgin ihtiyacı nemdir. Bu nedenle cildin nem tutma kapasitesinin arttırılması ve her zaman nem ihtiyacının karşılanarak yaşlanma etkilerine karşı cildin güçlendirilmesi gerekir. Beş etkili özelliği ile cildi nemlendiren, SPF 50 güneş koruma faktörü ile leke oluşumunu engelleyen, cilt tonunu eşitleyen ve cildi sıkılaştırmaya yardımcı olan Dermoskin BB Krem tek başına makyaj bazı olarak ta kullanılmaktadır. İnce çizgi ve kırışıklıkların derinliğini azaltmakta, gözeneklerin ve diğer cilt kusurlarının görünümünü azaltmaya yardımcı olmaktadır.

 

Zengin Formülü İle Dermoskin BB Krem

 

    Dermoskin BB Krem oldukça zengin bir formüle sahiptir. A, C ve E vitaminleri ile cildin tüm vitamin ihtiyacını karşılarken cilt tonunun açılmasına, hücrelerin yenilenerek hasarlı derinin iyileşmesine, cildin sıkılaşmasına ve UV ışınlarına karşı korunmasına yardımcı olmaktadır. Cilde esneklik kazandıran kolajen sentezi için A vitamini, pigment oluşumunu baskılayarak cilt tonunun eşitlenmesi için C vitamini ve antioksidan etkisi ile A vitamini bakımından güçlü bir formüle sahiptir.

 

Yaşlanma etkilerine Karşı Dermoskin BB Krem

 

    Dermoskin BB Kremde bulunan Hyaluronic Acid cildin nem tutma kapasitesini artırmaktadır. Cildin genç ve diri görünmesi kırışıklık derinliğinin azaltılması gibi birçok göreve sahiptir. UV ışınlarının neden olduğu hasarları iyileştirme özelliği ile de bir cilt bakım kreminin en önemli bileşenidir. Dermoskin BB Krem Hyaluronic Acid, Panthenol ve Hamamelis Virginiana içeren formülü ile yaşlanma etkilerine karşı cildi korumaya ve kuru ciltleri yumuşatarak cildin yeninden yapılanmasına yardımcı olmaktadır.

 

SPF 50 Güneş Koruyuculu Dermoskin BB Krem

 

    Güçlü bir UVA koruyucu olan krem, Zinc Oxide içeren formülü ile yaşlanma sürecini yavaşlatmakta, hasarlı deriyi onarmaya yardımcı olmaktadır. Her gün düzenli olarak temizlenmiş cilde uygulanır.

 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim