• BIST 9565.03
  • Altın 2472.424
  • Dolar 32.4606
  • Euro 34.5124
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Bb Erzurumspor’da Ahmet Yıldırım Dönemi

Bb Erzurumspor’da Ahmet Yıldırım Dönemi
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor'da Besim Durmuş ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktörlük görevine...

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor'da Besim Durmuş ile yolların ayrılmasının ardından Teknik Direktörlük görevine Ahmet Yıldırım getirildi. Yıldırım, bugün Erzurumspor tesislerinde BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan'ın da katıldığı törende 2.5 yıllık mukaveleye imza attı.

BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'ın kişiliğine ve kariyerine güvendiğini belirterek, "Bugün itibariyle Teknik Direktör olarak Ahmet Yıldırım hocamızla anlaşma sağlamış bulunuyoruz. İlk yarının son maçından hemen sonra Teknik Direktörümüzle yolların ayrılmasına karar verdik. Bu süreçte Feyyaz Uçar ve Alpay hocamla ön görüşmelerimiz oldu. Sonuçta Ahmet Yıldırım hocamda karar kıldık. Hedefimiz şampiyonluktur. Bunu başarmak için bütün alternatifleri değerlendirmek durumundaydık" dedi.

BB Erzurumspor Teknik Direktörlüğünü getirilen Ahmet Yıldırım ise şampiyonluğu göğüslemek istediklerini belirterek, "Yüreğini ortaya koyan bir takım oluşturacağız. Takımla, taraftarlarımızla, yöneticilerimizle, basınla, kısaca bu şehrin takımına gönül veren herkesle el ve gönül birliği ile hareket ederek amacımıza ulaşacağız. Buraya başarılı olmak ve şampiyonluklar kazanmak için geldik, buna da başaracağımıza inanıyoruz." dedi.

BB Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, lig arasında takıma transfer takviyesi yapılacağını ve hedefe ulaşmak için her türlü alternatifi ortaya koyacaklarını kaydetti.

Demirhan ayrıca 26 Aralık'ta genel kurul kararı aldıklarını hatırlatarak, Teknik heyette yapılan değişikliğin ardından genel kurulda da yönetim olarak revizyona gideceklerini belirtti.

DURMUŞ VEDA ETTİ

Öte yandan, Teknik Direktörlük görevinden ayrılan Besim Durmuş, özel bir işletmede düzenlediği basın toplantısında ilk yarı sonunda başarılı bir süreç geçirdiğini belirterek, kendisinin günah keçisi olarak ilan edildiğini söyledi.

Durmuş, görev yaptığı süreçte kendisine destek sağlayan herkese teşekkür etti.

Bb Erzurumspor’da Ahmet Yıldırım Dönemi

Bb Erzurumspor’da Ahmet Yıldırım Dönemi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim