• BIST 9507.36
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Bb Erzurumspor Şampiyonluğa Adım Adım..

Bb Erzurumspor Şampiyonluğa Adım Adım..
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluk yolunda güçlü rakibi Altay karşısında ortaya koydukları performansla 3-1'lik skorla üç puan alan BB Erzurumspor'da...

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluk yolunda güçlü rakibi Altay karşısında ortaya koydukları performansla 3-1'lik skorla üç puan alan BB Erzurumspor'da galibiyet sevincini yaşıyor. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım,'Futbolcularım galibiyet zaferini bırakmadı. Taraftarlarımızın coşkusu ile kazanarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

'İNANDIK, GALİBİYET ZAFERİNİ BIRAKMADIK'

Futbolcularının galibiyet zaferini bırakmadıklarını belirten BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, "Altay maçı bizim için son derece önemliydi. Futbolcularımın antrenman, yaptığımız toplantı konuşmalarımdaki motive ve kazanma arzusu oldukça yüksekti. Her futbolcunun oynama isteği olan bir maçtı. Altay maçı olsun diğer maçlar olsun benim futbolcularımın kendilerine güven kazanmaları önemliydi. Taraftarımızın desteği ile motivasyonu ayakta tutarak haklı galibiyeti getirdi. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Tire 1992 ve kendi evimizde oynayacağımız Turgutlu maçı var. Biz yolumuza devam ediyoruz. Şampiyonluk yolunda alınan bu üç puanda emeği geçen futbolcularıma, taraftarlarıma teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Maçtan sonra, BB Erzurumspor Kulüp Tesislerine ellerinde mavi-beyaz bayraklarla gelen taraftarları sloganlar atıp, meşale yaktı. Kulüp binası önünde dışarı çıkarak taraftarlarla bütünleşen Kulüp yöneticileri futbolcular, kulüp idarecileri davul-zurna eşliğinde "Şampiyon Erzurum" tezahüratında bulundu.

BAŞKAN DEMİRHAN, OMUZLARA ALINDI

Maçtan sonra, BB Erzurumspor Otobüs kafilesi Cumhuriyet Caddesinde taraftarların coşkusu ile karşılandı. Meşaleler yakılarak "Şampiyon Erzurumspor" tezahüratı ile tempo tutan mavi-beyazlı taraftarlar Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan'ı bir süre omuzlarda taşıyarak sevgi gösterisinde buldu. Başkan Demirhan,'Erzurum'da büyük kutlamaya hazırlanın. Hep birlikte şampiyonluğu kutlayacağız. Teşekkür ediyorum" dedi.

Taraftarlar adına Dadaşlar Grubu Başkanı Zafer Lömenler, ise futbolcuları kutlayarak şampiyonluk yolunda başarı dileklerini iletti.

Bb Erzurumspor Şampiyonluğa Adım Adım..

Bb Erzurumspor Şampiyonluğa Adım Adım..

Bb Erzurumspor Şampiyonluğa Adım Adım..

Bb Erzurumspor Şampiyonluğa Adım Adım..

Bb Erzurumspor Şampiyonluğa Adım Adım..

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim