• BIST 9772.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Bb Erzurumspor Kulüp Başkanı Demirhan: "Dadaşlık Ruhu İle Stadımızı Doldurun"

Bb Erzurumspor Kulüp Başkanı Demirhan: "Dadaşlık Ruhu İle Stadımızı Doldurun"
Hafta sonunda Pazar günü Kırıkhanspor'u kendi evinde konuk edecek olan BB Erzurumspor maçında taraftarlardan patlama beklediklerini açıklayan Büyükşehir...

Hafta sonunda Pazar günü Kırıkhanspor'u kendi evinde konuk edecek olan BB Erzurumspor maçında taraftarlardan patlama beklediklerini açıklayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, "Dadaşlık ruhu ile stadımızı doldurarak takımınıza destek olun" dedi.

"ERZURUM'UN EN ÖNEMLİ MARKASI ERZURUMSPOR'DUR"

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, geçtiğimiz hafta Kızılcabölükspor'dan alınan önemli üç puana imza atan futbolcuları tebrik ettiğini belirten Başkan Demirhan, şampiyonluk yolunda oynanacak her maçın final havasında geçeceğini açıkladı. Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan, takımın 12'nci adamı olarak taraftarlara da büyük görev düştüğünü ifade ederek, "BB Erzurumspor'un içinde bulunduğu durum herkes tarafından biliniyor. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bunun için de birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. BB Erzurumspor , taraftarlarıyla var olan, onların desteğiyle ayakta kalan kulüptür. Erzurum'un en önemli markasıdır. Hepimizin bu kulüp için elimizden geleni yapması gerekiyor. Dadaşlık ruhu ile stadı doldurun, takımınıza kuvvet verin." Diye konuştu.

"8925'E DESTEK OLUN"

Şampiyonluğa birlik, beraberlik içerisinde kucaklamak istediklerini belirten Başkan Av. Ali Demirhan,"Artık herkesin elini cebine atma vakti geldi. Kulüp için başlattığımız SMS kampanyasında dadaşlarımızın "8925" SMS desteğini bekliyoruz. Takıma şimdi destek zamanı, her tarafımızın SMS kampanyasına katılarak kulübümüze destek vermelerini bekliyoruz. Yeniden güçlenip kenetlenmemiz kulübümüzün yaşamasıdır. Bu da Erzurumlu hemşehrilerimiz ve taraftarlarımız sayesinde olacaktır." diye konuştu.

Bb Erzurumspor Kulüp Başkanı Demirhan: "Dadaşlık Ruhu İle Stadımızı Doldurun"

Bb Erzurumspor Kulüp Başkanı Demirhan: "Dadaşlık Ruhu İle Stadımızı Doldurun"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim