• BIST 9656.17
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Bb Erzurumspor Genel Sekreteri Basın Sözcüsü Taşkesenligil:

Bb Erzurumspor Genel Sekreteri Basın Sözcüsü Taşkesenligil:
Spor Toto 3. Lig 1. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da düzenlenen basın toplantısında birlik, beraberlik vurgusuna önem...

Spor Toto 3. Lig 1. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da düzenlenen basın toplantısında birlik, beraberlik vurgusuna önem verildi. Genel Sekreter Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil," Şampiyonluk yolunda takımın motivesi önemli" dedi.

Kulüp Tesislerinde düzenlenen basın toplantısına Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil, Futbol Şube Sorumlusu Serkan Daş, Uğur Yürekseven, Hakan Oral, Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Takım kaptanı Mehmet Albayrak ve futbolcu Ferit Erişçi katıldı.

"HAKSIZ ELEŞTİRİLERLE MOTİVEMİZİ BOZMAYA KİMSENİN HAKKI YOK"

Erzurumspor'un şampiyonluk yolunda destek yerine yapılan haksız eleştirilere dikkat çeken Genel Sekreter Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil,"Erzurum'da bizim tek bir rahatsızlığımız var oda yapılan haksız eleştirilerin dozunda bırakılmamasıdır. Her eleştiriye saygımız var. Yapılan her türlü eleştiride takımın moral ve motivemizi bozmaya kimsenin hakkı yok. Çok haksız eleştirilerle karşı karşıya kalıyoruz. Şampiyonluk yolundaki büyük aileye, büyük camiaya destek olalım. Başlattığımız SMS kampanyasında şu ana kadar Bin SMS gönderilmiş bu da çok düşük bir rakam bu rakamın daha büyümesi için birlikteliğimizle beraber artırılması gerekiyor. Yönetim olarak "8925" kampanyasının başarı ile sonuçlanacağından eminiz. Biraz daha sabırlı olarak BB Erzurumspor'u eleştiri yerine destekle, moralle motive edelim. Baskı altında kalmadan her maçı kazanarak şampiyonluk finaline ulaşmak istiyoruz." dedi.

TEKNİK DİREKTÖR YILDIRIM,"BAŞARIYI HAK EDEN ERZURUMSPOR YÖNETİMİ VAR"

BB Erzurumspor'da gruplaşmanın olduğu yönündeki sorulara yanıt veren Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, "Bizim için şu anda Zonguldak Kömürspor maçı çok önemli. Her maçı final olarak görüyoruz. Başarılı bir takımımız var. Oyun taktiğimizle, sabırlı oyunla pas yaparak üç puan mücadelesi veriyoruz. Diğer maçlar bizi düşündürmüyor. Biz sadece kendi oynayacağımız maçlar düşündürüyor. Erzurumspor'da önemli bir emaneti teslim aldık. Bu emanetin de hakkını vermek bizim boynumuzun borcudur. Erzurumspor'un başarısı için çalışıyoruz. Şunu da rahatlıkla söyleyebilir mi ben kimsenin adamı değilim ? biz bir aileyiz, aile olarak Erzurumspor'da nasıl başarılı oluruz bunun hesaplarını yapıyoruz. Takım içerisinde kesinlikle guruplaşma yoktur. Buna da asla müsaade etmeyiz. Çünkü, Erzurumspor büyük bir camia, büyük olan bu ailenin içinde biz de varız. Takımda fevkalade birlik, beraberlik var. Yönetimi ile birlikte çok iyi bir aileyiz. Bu ailenin yıkılmasına asla izin vermeyiz. Burada şu anda yanımda bulunan kaptan Mehmet ve Ferit ile uzun süre birlikte çalıştım. Takımda huzur ve bir o kadar yüksek moral var. Ben hep şunu diyorum, antrenmanlarda başarılı olan formayı kapar, başarılı olmayan formayı kapamaz. Yönetimi ile taraftarımızla birlikte tek düşüncemiz var. BB Erzurumspor'u şampiyonluğa taşımaktır. Bizi her maçta mutlu ederek yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum " dedi.

KAPTAN ALBAYRAK, "TEK HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLMAK"

Basın toplantısında sorulan sorulara yanıt veren BB Erzurumspor Kaptanı Mehmet Albayrak ise,"Bizim için önemli olan Erzurumspor'un başarısıdır. Ahmet hocamız, yardımcı antrenörlerimizle birlikte takımda futbolcu arkadaşlarımızla kardeşlik havası içinde çalışmalarımızı yapıyor ve her maçı kazanma arzusu ile formamızın hakkını vermeye özen gösteriyoruz. Tek hedefimiz Erzurumspor'u şampiyon yapmaktan başka bir düşüncemiz yok" dedi.

Bb Erzurumspor Genel Sekreteri Basın Sözcüsü Taşkesenligil:

Bb Erzurumspor Genel Sekreteri Basın Sözcüsü Taşkesenligil:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim