• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Bayır-bucak Türkmenlerine Yönelik Yardımlar Sürüyor

Bayır-bucak Türkmenlerine Yönelik Yardımlar Sürüyor
Yunusemre Belediyesi, Memur-Sen ve İHH Manisa İnsani Yardım Derneği arasında, Bayır-Bucak Türkmenlerine gönderilecek yardımlar için Yunusemre Belediyesi'nin...

Yunusemre Belediyesi, Memur-Sen ve İHH Manisa İnsani Yardım Derneği arasında, Bayır-Bucak Türkmenlerine gönderilecek yardımlar için Yunusemre Belediyesi'nin başlattığı yardım kampanyasına destek sürüyor.

Manisalı yardımseverler, yardım ürünlerini Yunusemre Belediyesi'ne ulaştırıyor. AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı da Bayır-Bucak Türkmenlerine duyarsız kalmadı ve topladığı yardımları Yunusemre Belediyesi'ne ulaştırdı.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Yunusemre Belediyesi olarak Bayır-Bucak Türkmenlerine yönelik yaptığımız kampanya dahilinde yardım toplamayı ve depolamayı sürdürüyoruz. Manisalı duyarlı vatandaşlarımız bu yardımlara sessiz kalmadılar. Vatandaşlarımızın destekleri devam ediyor. Bugün de AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatımız Bayır-Bucak Türkmenlerine yönelik topladıkları yardımları bizlere ulaştırdılar. Desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Yardımsever vatandaşlarımız giyim, battaniye, yorgan, bebek bezi, gıda, ayakkabı ve benzeri ihtiyaç malzemelerini Yunusemre Belediyesi bahçesinde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne, Yeni Mahalle'deki Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü karşısında bulunan Yeni Mahalle Malta Yolu Caddesi No: 18/A adresinde bulunan Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Yardım Noktası'na ulaştırabiliyor. Ayrıca 0236 250 06 66 ve 0506 127 45 16 nolu telefonlara başvurarak da irtibat kurabiliyorlar." dedi.

AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı Sosyal İşler Başkanı Altan Savaşır ise, "AK Parti Yunusemre İlçe Teşkilatı olarak makarna, çocuk giysileri, bebek maması, karışık gıda kolisi, çocuk ve hasta bezi gibi malzemeleri topladık. Bu yardımlarımızı Yunusemre Belediyesi'ne ulaştıracağız." diye konuştu.

Bayır-bucak Türkmenlerine Yönelik Yardımlar Sürüyor

Bayır-bucak Türkmenlerine Yönelik Yardımlar Sürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim