• BIST 9524.59
  • Altın 2491.184
  • Dolar 32.4967
  • Euro 34.7424
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Baygem Öğrencileri Sınava Hazır

Baygem Öğrencileri Sınava Hazır
Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi'nde (BAYGEM) kurs gören 260 öğrenci hayallerindeki üniversiteleri kazanmak için pazar günü yapılacak Yükseköğretime...

Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi'nde (BAYGEM) kurs gören 260 öğrenci hayallerindeki üniversiteleri kazanmak için pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) ter dökecek. BAYGEM öğretmenleri ile verimli bir yıl geçirdiklerini belirten öğrenciler, "Hedefi tam 12'den vuracağız" dedi.

Bayraklı'nın gözbebeği kurumu BAYGEM'de sınav heyecanı yaşanıyor. Her yıl yakaladığı başarı oranıyla adından söz ettiren BAYGEM'de kurs gören 957 öğrenciden 260'ı öğrenci pazar günü YGS'ye girecek. Burada barajı geçen öğrenciler haziran ayındaki Lisan Yerleştirme Sınavı (LYS) girerek hayallerindeki üniversiteleri kazanmak için çaba harcayacak.

Yıl boyunca öğretmenleri ile yoğun tempoda çalışan BAYGEM öğrencileri, tatlı bir telaş içerisinde. Sınava sayılı günler kala öğretmenleri ile eksiklikleri üzerinde birebir çalışan öğrenciler, sınavda başaralı olacaklarından emin. Geleceğe dair planları olduğunu anlatan öğrencilerden Mustafa Eren, "Çeşitli eğitim kurumlarına gittim. Açık sözlü olmak gerekirse burada aldığım verimi oralarda alamadım. İyi hazırlandığımı düşünüyorum. Hocalarımızla birlikte iyi hazırlandık" dedi. İkinci kez YGS'ye girecek olan Muhammet Ömür Okcu'nun hedefi ise tıp okumak. Okcu, "Ben bir sene bekledim. Tıp istiyordum. Ucu ucuna kaçırdım. Bu sene tekrar deneyeceğim. BAYGEM'i beğeniyorum, standart, güzel, düzenli çalışıyorlar. Bende iyi çalıştığımı düşünüyorum. Bu sene yapacağım inşallah" diye konuştu.

"ÜZERLERİNE DÜŞENİ YAPTILAR"

Sınava girecek öğrencilere başarılar dileyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "BAYGEM öğrencilerimizin çalışmalarını yakından takip ediyorum. Öğretmenlerimiz, tüm öğrencilerimizin üzerine titriyor. Orada aile ortamı var. Öğrencilerimiz, üzerilerine düşeni yaptı ve çok çalıştı. Onların başarı aileleri kadar bizleri de mutlu ediyor. Sınav öncesi sakin olsunlar. Soruları çözerken panik yapmasınlar. Tüm öğrencilerimize gönülden başarılar diliyorum" dedi.

Baygem Öğrencileri Sınava Hazır

Baygem Öğrencileri Sınava Hazır

Baygem Öğrencileri Sınava Hazır

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim