• BIST 9812.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Bayburt Emitt’e Hazırlanıyor

Bayburt Emitt’e Hazırlanıyor
Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, 28-31 Ocak tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan EMİTT (Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı)'na katılacak...

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, 28-31 Ocak tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan EMİTT (Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı)'na katılacak olan Bayburt'un burada coğrafi, kültürel ve turistik yönden tanıtımının yapılacağını bildirdi.

Makamında gazetecilere açıklamalarda bulunan Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, bu yıl düzenlenecek olan fuara geçen yıla oranla daha iyi hazırlandıklarını dile getirerek; "Her yıl olduğu gibi bu yılda EMİTT fuarı İstanbul'da Beylikdüzü'nde açılıyor. Bayburt ili olarak Bayburt ilinin ürettiği ürünler ve değerler orada teşhir edilecek, halkımıza gösterilecek. Bu yılki fuara geçen yılki fuardan daha iyi bir şekilde hazırlandık. Alan itibariyle daha büyük bir alanı kiraladık. Güzel bir yerde Bayburt'u temsil edeceğiz. Orada bütün iller kendi illerinin kültürel, coğrafi özelliklerini ve ürettiği ürünleri teşhir ediyorlar. Ve her il kendi ilini İstanbul'da tanıtmış oluyor. Dolayısıyla illerin tanıtımı sağlanmış oluyor. Her yıl devam eden bir tanıtım. Bu tanıtımla birlikte Bayburt daha iyi bir yere gelmeyi sağlamış olacak" dedi.

İstanbul'da yaşayan Bayburtluların fuara yoğun ilgisi olduğunu ifade eden Odabaş; "Bayburt aslında burada nüfus itibarıyla küçük görünse de İstanbul'daki Bayburt buradan daha büyük. Geçen yıl biz Bayburt'u EMİTT fuarında tanıttık. Ve gördüm ki, bütün Bayburtlular o fuara gelmiş. Ve büyük bir şevkle, özenle Bayburt ilinin etkinliklerini orada görmek istiyor. Dolayısıyla biz bu sene daha da farklı etkinliklerle birlikte bu fuara katılmayı uygun bulduk." dedi.

Bayburt'ta üretilen bütün ürünleri EMİTT'te tanıtılacağını dile getiren Odabaş, "Biz bu tanıtımla birlikte ürettiğimiz ürünleri öne çıkarmak istiyoruz. Özellikle Bayburt'ta bu sene açmayı düşündüğümüz taş fabrikası var. Bu fabrikanın duyurusunu yapacağız. İstanbul aslında tüketimin ve pazarlamanın fazla olduğu bir ilimiz. Yani burada ürettiğimiz taşın pazarının büyük bir kısmı İstanbul'da olacak. Dolayısıyla biz bu taş fabrikasının ürünlerinin pazarlanması Bayburt taşının orada tanıtılmasını da sağlamış olacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim