• BIST 8883.07
  • Altın 2238.645
  • Dolar 32.3358
  • Euro 35.0932
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Baybatur, yeni dönemin ipuçlarını verdi

Baybatur, yeni dönemin ipuçlarını verdi
AK Parti 3. olağanüstü büyük kongresinde MKYK listesine giren AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, yeni dönemde gençleşen, yenilenen, reformist,...

AK Parti 3. olağanüstü büyük kongresinde MKYK listesine giren AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, yeni dönemde gençleşen, yenilenen, reformist, siyaset üreten bir AK Parti olacağını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın güçlü liderliğinde toplumun huzuruna ve refahına yönelik önemli adımların atılacağını kaydeden Baybatur, birinci önceliklerinin ekonomi olduğunu vurguladı.

Ankara'da daha önce hiç görülmemiş bir katılımın gerçekleştiği AK Parti olağanüstü kongresinde, en çok konuşulan konu MKYK listesi oldu. Köklü bir değişikliğin yaşandığı listede, genç ve dinamik isimlerin geniş yer bulması dikkat çekerken, her fırsatta gençleşme vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlik aşısına MKYK'dan başladığı yorumları yapıldı. Yeni atılım dönemi için partinin en üst karar organı olan MKYK'da kurmay kadrosuna giren genç vekillerden olan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, yeni dönemi gençleşen, yenilenen, reformist, siyaset üreten bir AK Parti olarak tanımladı. Toplumun huzuruna ve refahına yönelik önemli adımların atılacağı yeni süreçte halka daha çok dokunan bir parti olacaklarını belirten Baybatur, "Hasbi bir anlayışla, her şeyi nasılsa Cumhurbaşkanımız yapıyor diye düşünmeden teşkilatlarımız liderimizle birlikte çalışacak. Teşkilatlar daha çok siyaset üreten, toplum tabanıyla uyumlu bir yapıda olacak. Her kongresinde yenilenmeyi ülkeye yansıtmış bir parti olarak kiminle daha iyi sonuç alacaksak onunla yürüyeceğiz. Ekonomik kalkınma birinci önceliğimiz. Partinin gençleşme perspektifi yönetim organlarımıza da yansıyacak. Gençler değişime, dönüşüme, yenilenmeye daha çok açık. Eğitim, kültür, şehir politikalarımızı gözden geçirip, daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Partinin ilk kuruluş ruhuna uygun olarak hazırlanan MKYK listesinde kendisine yer veren AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Baybatur, "İnşallah bundan sonra kurucu liderimizin genel başkanlığında Türkiye'yi muasır medeniyetler hedefine ulaştırma noktasında daha da güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızla beraber MKYK da olmak bizler için büyük bir onurdur, şereftir. Kendisiyle daha yakın çalışma fırsatı bulacağız. Yeni dönemde Manisa'nın bir evladı olarak şehrimizin kalkınması, refahının artması, sorunlarının üst yönetimde dillendirilmesi ve çözümü noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu arada bizi dualarından eksik etmeyen, muvaffakiyetler dileyen, Pazar gününden bu yana telefonla arayarak, mesaj atarak ve sosyal medya üzerinden tebriklerini ileten tüm hemşehrilerimize, dostlarımıza, teşkilatlarımıza ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim