• BIST 9123.21
  • Altın 2323.393
  • Dolar 32.3527
  • Euro 34.951
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı 2. Turnuvası Heyecanı Başlıyor

Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı 2. Turnuvası Heyecanı Başlıyor
Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda 28-29-30 Nisan tarihlerinde oynanacak olan Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı 2. Turnuvası öncesi toplantı düzenlendi.

Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda 28-29-30 Nisan tarihlerinde oynanacak olan Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı 2. Turnuvası öncesi toplantı düzenlendi. Toplantıya, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ ile takım kaptanları katıldı.

28-30 Nisan tarihleri arasında Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı 2. Turnuva öncesi basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Üstündağ, Eczacıbaşı Vitra Voleybol Takımı kaptanı Neslihan Demir Güler, Fenerbahçe Grundig Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, Galatasaray Daikin Voleybol Takımı Kaptanı Nihan Güneyligil ve VakıfBank Voleybol Takımı Kaptanı Gözde Kırdar katıldı. TVF Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, toplantıda yaptığı konuşmada yarın oynanacak karşılaşmaların fair-play çerçevesi içerisinde oynanmasını belirterek, sakatlıksız bir turnuva oynanmasını diledi.

NESLİHAN: "TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Kaptanı Neslihan Demir Güler, uzun bir maratonun ardından tekrar Ankara'da olduklarını belirterek, turnuva ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Umarım kazasız, belasız ve fair-play çerçevesinde geçen bir turnuva olur. Ankara seyircisi, taraftarı olduğu takımları yalnız bırakmayacaktır. Tüm takımlara başarılar diliyorum."

EDA: "GÜZEL BİR 3 GÜN GEÇİRECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Fenerbahçe Grundig Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, "Uzun ve zorlu bir lig etabının ardından sona geldik. Ankara'da şampiyon belli olacak. Güzel bir 3 gün geçireceğimize inanıyorum. Tüm arkadaşlarıma ve takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

NİHAN: "SEZON BURADA GÜZEL BİR ŞEKİLDE BİTECEK"

Galatasaray Voleybol Takımı Kaptanı Nihan Güneyligil ise, sakatlıkların yaşanmadığı bir turnuvanın olmasını temenni ederek, "Artık yolun sonuna geldik. Umuyorum ki sezon burada güzel bir şekilde bitecek. Buraya kadar çok başarılı bir şekilde geldik. Bütün maçların fair-play çerçevesinde geçmesini, hakkaniyetli sonuçların alınacağı bir turnuva geçmesini diliyorum. Güzel voleybol izletmek için buradayız. Herkese başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

GÖZDE: "UMARIM MUTLU SONA ULAŞAN BİZ OLURUZ"

VakıfBank Voleybol Takımı Kaptanı Gözde Kırdar, "Çok uzun bir aradan sonra bu salona dönmek çok güzel. Bu salonda voleybol oynamayı gerçekten çok seviyorum. Burada birçok iyi ve kötü anım mevcut. Herkese sağlıklı ve sakatlıksız bir turnuva diliyorum. Umarım mutlu sona ulaşan ekip biz oluruz" açıklamasını yaptı.

Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı 2. Turnuvası Heyecanı Başlıyor

Bayanlar Voleybol 1. Lig Final Etabı 2. Turnuvası Heyecanı Başlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim