• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Battalmustafa’da İçme Suyu Sevinci‏

Battalmustafa’da İçme Suyu Sevinci‏
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kula İlçesine bağlı Battalmustafa Mahallesinin içme suyu sorununu çözüyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kula İlçesine bağlı Battalmustafa Mahallesinin içme suyu sorununu çözüyor. Geçtiğimiz dönemde açılan ancak faaliyete alınamayan içme suyu sondaj kuyusunda elektrik nakil hattı ve pompa montajı çalışmalarını başlatan MASKİ Genel Müdürlüğü, Battalmustafa'da yaşayan vatandaşların içme suyu sorununu ortadan kaldıracak.

MASKİ Genel Müdürlüğü il genelinde yürüttüğü çalışmalarla içme suyu konusunda sıkıntı yaşayan mahallelerin sorununu çözüme kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ İçme suyu Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalar kapsamında Kula İlçesine bağlı Battalmustafa Mahallesinin içme suyu sorunu ortadan kaldırılacak. Gerçekleştirilen çalışmayla mahallede geçtiğimiz dönemde açılan ancak faaliyete girmeyen sondaj kuyusu için pompa montajı ve elektrik nakil hattı montajı yapılıyor. MASKİ İçme suyu Dairesi Başkanı Vekili Muammer İşbilen, Mahallenin daha önceden içme suyu ihtiyacını sağlıksız yüzey sularından sağladığını belirterek "Mahallemizde geçmiş dönemde içme suyu için sondaj kuyusu açılmış ancak faaliyete alınamamış. Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için harekete geçilmiş, mevcut sondaj kuyusuna elektrik nakil hattı çekilmesi ve pompa montajı için çalışmalara başladık. Çalışmayla elektrik direkleri üzerinden 2 bin 675 metre ve yeraltından 375 metre olmak üzere toplam 3 bin 50 metrelik hat çekiyoruz" dedi. MASKİ İçme suyu Dairesi Başkanı Vekili Muammer İşbilen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinlerinin sağlıksız yüzey sularından kurtulacağını belirtti.

MUHTAR KOÇAK'TAN MASKİ'YE TEŞEKKÜR

Mahallelerinde yürütülen çalışmadan dolayı memnuniyet duyduklarını dile getiren Battalmustafa Muhtarı Ali Koçak ise mahallenin yıllardan bu yana su sıkıntısı çektiğini, MASKİ ekiplerince yürütülecek çalışmayla mahallenin içme suyuna kavuşacağını dile getirdi. Muhtar Ali Koçak çalışmalardan ötürü Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ İçme suyu Dairesi Başkanı Vekili Muammer İşbilen ve MASKİ çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Battalmustafa’da İçme Suyu Sevinci‏

Battalmustafa’da İçme Suyu Sevinci‏

Battalmustafa’da İçme Suyu Sevinci‏

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim