• BIST 9552.63
  • Altın 2486.665
  • Dolar 32.5193
  • Euro 34.8355
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Batman’da Yerel Bir Gazete Ve Tgk İşbirliği İle Yardıma Muhtaç Kişiler İçin Kampanya Başlatıldı

Batman’da Yerel Bir Gazete Ve Tgk İşbirliği İle Yardıma Muhtaç Kişiler İçin Kampanya Başlatıldı
Türkiye Gençlik Konseyi Başkanlığı (TDK) ve Batman'da yerel günlük yayın yapan Sonsöz Gazetesi tarafından ihtiyaç sahibi kişiler için "İhtiyacın...

Türkiye Gençlik Konseyi Başkanlığı (TDK) ve Batman'da yerel günlük yayın yapan Sonsöz Gazetesi tarafından ihtiyaç sahibi kişiler için "İhtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as" kampanyası başlatıldı.

Diyarbakır Caddesi üzerinde bulunan bir otelin bahçesinde başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlar askılara kullanmadıkları elbise astı. Çok sayıda vatandaş askıya elbise asarken, ihtiyaç sahibi kişiler ise ihtiyacı olan elbiseleri aldı. Hayırsever vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kampanyayı görenler ise destek verdi. Sonsöz Gazetesi çalışanları ve yazarları, Türkiye Gençlik Konseyi üyesi gençler, gelen vatandaşlara yardımcı oldu. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar ihtiyaçları olan elbiseleri alarak, kampanyayı başlatan Sonsöz Gazetesi çalışanları ve Türkiye Gençlik Konseyi üyelerine teşekkür etti.

Sonsöz Gazetesi köşe yazarı ve aynı zamanda iş adamı Nihat İpekyüz, böyle bir kampanyaya ortak oldukları için mutlu olduklarını dile getirdi. Kampanya kapsamında hayırsever vatandaşların askıya elbise astığını belirten İpekyüz, "Bu kampanya kapsamında vatandaşlar ihtiyacı olmayan elbiselerini gelip buraya asıyor. İhtiyacı olan vatandaşlar ise buradan ihtiyaçlarını alıyor. Dolaplarda duracağına ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırmalıyız. Kampanyayı biz başlattık. Ancak kampanyanın devamında başka sivil toplum kuruluşları destek verecek. İhtiyaç sahibi insanların ihtiyacı giderilmiş olacak. Hem de yalnız olmadıklarının farkında olacaklar. Destek sunan ve sunacak herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Mekan Görük ise projeyi gerçekleştirmelerindeki amacın, ihtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarını gidermek olduğunu aktardı. "İhtiyacın varsa al, ihtiyacın yoksa as" kampanyasını Sonsöz Gazetesi ile beraber başlattıklarını anlatan Görük, "Amacımız ihtiyaç sahiplerine ulaşmak. Bu proje kapsamında muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçları giderilecek. Böyle bir çalışmayı başlattığımız için mutluyuz. Güzel bir çalışmaya imza attığımızı düşünüyoruz. Duyarlı herkesin bizlere destek vereceğini umut ediyoruz" dedi.

Türkiye Gençlik Konseyi üyesi Şilan Ekinci de gelen ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade ederek, özellikle gençleri destek olmaya davet etti. Başlatılan kampanyanın bir süre devam edileceği belirtilirken, kampanya sayesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi planlanıyor. Başlatılan kampanyaya özellikle ihtiyaç sahibi çocukların ilgi gösterdiği görüldü.

Batman’da Yerel Bir Gazete Ve Tgk İşbirliği İle Yardıma Muhtaç Kişiler İçin Kampanya Başlatıldı

Batman’da Yerel Bir Gazete Ve Tgk İşbirliği İle Yardıma Muhtaç Kişiler İçin Kampanya Başlatıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim