• BIST 9756.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 27 °C

Basketcilerden Seydikemer Belediyesine Ziyaret

Basketcilerden Seydikemer Belediyesine Ziyaret
Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı yöneticileri Seydikemer Belediyesini ziyaret ederek Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e Spora verdikleri...

Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı yöneticileri Seydikemer Belediyesini ziyaret ederek Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e Spora verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Sağlık Sorunu nedeniyle Belediye de bulunmazken Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımını Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan konuk etti.

Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı Başkanı Mehmet Ilgan Yaptığı açıklama da : Seydikemer Belediyesinin çalışmalarını fethiye den görüyor,duyuyor ve takip ediyoruz. Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı olarak önümüzdeki iki maçta galip gelirsek grup maçlarına gitmeye hak kazanacağız.Seydikemer Belediyemizden de 2.lig yolunda bizlere destek olmalarını istemek için burada bulunuyoruz. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum,dedi.

Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı hocası Hamit Milaslıoğlu ise : Seydikemer Belediyesinden takımımıza destek vermesi amaçlı ziyaretlerine geldik.Bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz,dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan ise: Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımı yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken,Fethiye den ayrılan seydikemer her zaman Fethiye ye destek vermiştir ve vermeye de devam edecektir. Seydikemerliler olarak her zaman Fethiyelilerin ve Fethiye spor camiasının destekçisiyiz. Her ne kadar Fethiye den ayrılmış bir ilçe olsak ta Fethiye bizim diğer yarımız dır. Seydikemer Belediyesi olarak Spora ve Sporcuya olan desteğimiz her zaman devam edecektir. Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımımız inşallah önündeki iki zorlu maçı da kazanıp 2.lig yolunda emin adımlarla ilerleyecektir. Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol Takımımıza başarılar diliyorum,dedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim