• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Basketbol Federasyonu'na sigortacı sponsor

Basketbol Federasyonu'na sigortacı sponsor
Türkiye Basketbol Federasyonu ile HDI Sigorta arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu ile HDI Sigorta arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun İstanbul'daki merkez binasında gerçekleştirilen toplantıya TBF CEO'su Hidayet Türkoğlu, HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ve Nildem Genel Müdürü Elif Hazinedaroğlu ile TBF ve HDI sigorta yetkilileri katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren TBF CEO'su Hidayet Türkoğlu, "Benim için önemli bir gün. Yeni bir işteyiz ve resmi sözleşmeye öncelik edeceğim. Bugünün anlamını herkes biliyor. Bugün Türk sporuna verdiği desteği her geçen gün arttırarak sürdüren ve son dönemde yaptığı atılımlarla dikkat çeken sigorta sektörünün yenilikçi şirketi HDI Sigorta ile yapacağımız sponsorluk anlaşması için bir araya geldik." diyerek, şunları söyledi:

"HDI Sigorta gibi önemli bir markanın desteğini yanımızda hissetmek bizim için çok değerli. Bu sebeple bu işbirliğinin sağlanmasında önemli rol oynayan Nildem Global Sigorta ve Reasürans Brokerlığı'na ve HDI Sigorta Genel Müdürü Ceylan Hancıoğlu'na ve Türk sporuna ve basketboluna olan katkıları için çok teşekkür ederim. Çok gurur duyduk inşallah uzun soluklu bir işbirliği olur."

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ise çok mutlu ve gururlu olduklarını söylerken, "Türkiye Basketbol Federasyonu nezdinde teşekkürlerimizi iletiyoruz. Artık medya bizi tanıyor. Türk sporuna destek veren ender sigorta şirketlerinden biriyiz. Futbolda varız ama voleybol ve basketbolda da yer alıyoruz. Türkiye'de özellikle son üç senedir bir çok spor kulübüyle çalışan, reklamdan da öte Türkiye Basketbol Federasyonu'nun alanlarında iyi imkanlar sağlamak yolunda bu camiaya girmiş olduk. Tekrardan bu ortamı bize sağlayan herkese teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Nildem Genel Müdürü Elif Hazinedaroğlu ise yapmış olduğu açıklamada, "İşbirliğinin koordinatörü olduğumuz için çok teşekkürler. Her iki kuruma da hayırlı olmasını dilerim." dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Hidayet Türkoğlu ile HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, protokole imza attılar.

Basketbol Federasyonu'na sigortacı sponsor

Basketbol Federasyonu'na sigortacı sponsor

Basketbol Federasyonu'na sigortacı sponsor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim