• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Başkent’te otoparkçı terörü devam ediyor

Başkent’te otoparkçı terörü devam ediyor
Başkent'te Temmuz ayında yaşanan otopark sorununda genç bir esnaf hayatını kaybetmişti.

Başkent'te Temmuz ayında yaşanan otopark sorununda genç bir esnaf hayatını kaybetmişti. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi otopark işletimini durdu. Ancak Ankara'da Talatpaşa Bulvarı'nda dün Ömer Yavuz isminde esnaf otoparkçılar tarafından dayak yediğini iddia etti. Esnafın dayak yemesi kameralara yansıdı. Esnafın, otopark görevlisi kırımızı yelekli bir kişi ve sivil kıyafetli kişiler tarafından dövülmesi kameralara yansıdı.

Ankara, Talatpaşa Bulvarrı Hamamönü'nde esnaf Ömer Yavuz, dün sabah saatlerine kendisine otoparkçılar tarafından saldırıda bulunduğunu iddia etti. Yavuz, öncelikle otoparkçıların yeniden ortaya çıkmasına tepki gösterdi. Otoparçılar tarafından saldırıya uğradığını iddia eden Yavuz, başından geçen olay şöyle anlattı: "Dün arabamı park ettim, arkadaşımın dükkanına malzeme indirdim. 09.02 sularında aracımı pak ettim, malzemeleri indirdikten sonra dükkandan çıkarken otoparkçının geldiğini gördüm. Zaman diliminin geçmediğini söyledim. O da diğer arkadaşını gösterdim. Ama sonra bırakmadı, arkadaşı gelince "ücretsiz gidebilir" dedi. Rüzgarlı'daki olayı kastederek illa birinin ölmesi mi lazım dedim. O da "illa biri ölecekse oda burada sen olursun" dedi. Arabanın camına vurdu. Sen kimi öldürüyorsun diye tepki verdim. Yumruk vurmaya başladı. Daha sonra hepsi dövmeye başladı. Arkadaşa şikayetinden vazgeçsin diye tehdit ediyorlarmış kimse pısırık kalmasın, ben herkesin hakkını savunuyorum. Sonuna kadar savaşacağım."

"HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN"

Cumhurbaşkanı, başbakan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e seslenen Yavuz, herkesten elini taşın altına koymasını istedi. Yavuz, "Belki öleceğim ama hiç kimse esir olmasın. Biz esir oldukça daha çok kanlar akacak, bu tür olaylar yaşanacak." dedi.

"BİR İNSANIN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMALI"

Vücudunun değişik yerlerinde ciddi morluklar olduğunu ifade eden Yavuz, kulak zarının delindiğini söyledi. Yavuz, "Kulak zarım patlamış Pazartesi günü ameliyat olacağım. Karnıma teptiler sabaha kadar solunum yapmakta zorlandım. Herhangi bir darbede ölebilirdim. Bir insanın hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Aramızda husumet yok, gövde gösterisi yaptılar, biz hakkımızı arayalım." şeklinde konuştu.

Başkent’te otoparkçı terörü devam ediyor

Başkent’te otoparkçı terörü devam ediyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim