• BIST 8718.11
  • Altın 2244.782
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1637
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Başkent’te hava destekli asayiş uygulaması

Başkent’te hava destekli asayiş uygulaması
Ankara'da bin polisin katılımıyla gerçekleştirilen hava destekli asayiş uygulamasında, aranması bulunan çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Ankara'da bin polisin katılımıyla gerçekleştirilen hava destekli asayiş uygulamasında, aranması bulunan çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir genelinde asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Saat 21.30'da Asayiş Ekipler Amirliği önünden harekete geçen ekipler, kendi bölgelerinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik uygulama başlattı. İki aşamalı tertiplenen uygulama, eğlence mekanlarına ve trafikteki şüpheli araçlara yönelik gerçekleştirildi. Polis helikopterinin havadan destek verdiği uygulamaya bin personel katıldı.

Çankaya bölgesinde Tunus, Bestekar, Tunalı Hilmi, Esat Caddesi üzerinde bulunan lokanta ve eğlence mekanlarına giren polisler, buralarda üst araması ve GBT kontrolü yaptı. Sabit uygulama noktalarına yerleşen polis ekipleri de durumundan şüphelenilen araç ve şahıslar üzerinde arama yaptı. Gerçekleştirilen aramalar sırasında aranması bulunduğu anlaşılan şahıslar gözaltına alındı.

Uygulamalara duyduğu memnuniyeti dile getiren Rüştü Kuşkuran, bu sayede hafta sonları gönül rahatlığıyla dışarı çıkabildiğini söyledi. Kuşkuran, "Özellikle hafta sonları kendini bilmez insanların ortaya çıkarak huzuru bozmalarındansa bu denetimler bizim hoşumuza gidiyor. Haftada bir veya iki şeklinde bunun devamlılık kazanması bizi sevindirir. Emniyet Müdürlüğümüze de çok teşekkür ederiz. Bunlar her zaman yapılması gereken faaliyetler" diye konuştu.

"Uygulamalar sayesinde kendimizi güvende hissediyoruz"

Emniyet personeline teşekkürlerini ileten ve bu tarz uygulamalardan mutluluk duyduğunu ifade eden Serhat Soylu, "Aramızdaki ne olduğu belirsiz insanlar ayıklanıyor. Bu da bizi mutlu ediyor, kendimizi daha güvende ve sağlıklı hissediyoruz. Bu tarz uygulamaların olması halkı rahatlığa kavuşturur. Neden rahatsızlık duyalım ki" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim