• BIST 9542.15
  • Altın 2486.665
  • Dolar 32.5193
  • Euro 34.8355
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Başkent Şehitlerini Uğurladı

Başkent Şehitlerini Uğurladı
Mardin'in Nusaybin ilçesinde terörle mücadele operasyonlarında terör örgütü PKK'nın tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu...

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terörle mücadele operasyonlarında terör örgütü PKK'nın tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit düşen 3 polis memuru için Kocatepe Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terörle mücadele operasyonları kapsamında PKK'nın tuzakladığı el yapımı bombanın infilak etmesi sonucu şehit düşen Emniyet Amiri Zafer Kurt, Polis Memuru Salih Taç ve Polis Memuru Erkan Başpehlivan için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı öncesi Şehit Emniyet Amiri Kurt'un eşi Yasemin Kurt, oğlu Yusuf Talha Kurt ve kızı Asuman Aslı Kurt Türk Bayrağına sarılı tabutun başına gelerek gözyaşlarına hakim olamadı. Şehit Polis Memuru Erkan Başpehlivan'ın ise babası Zeki Başpehlivan ve aile yakınları da Türk bayrağına sarılı tabutu öptü. Şehit düşen Kurt'un Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nde görevliyken Nusaybin'e geçici görevle gittiği, Taç'ın ise Ankara Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha Şube Müdürlüğü'nde iken geçici görev ile Nusaybin'e gittiği öğrenildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit yakınları, şehit cenazelerini bir süre omuzlarında taşıdı. Ardından ise cenaze aracına bindirildi.

Cenazelerin geçişi sırasında şehit aileleri gözyaşlarına boğulurken, fenalaşan şehit yakınlarına 112 sağlık ekipleri müdahale etti. Şehit Polis Memuru Taç'ın kızı ise cenazenin geçişi sırasında babasına selam durdu. Nusaybin Şehitleri, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Başkent Şehitlerini Uğurladı

Başkent Şehitlerini Uğurladı

Başkent Şehitlerini Uğurladı

Başkent Şehitlerini Uğurladı

Başkent Şehitlerini Uğurladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim