• BIST 9645.02
  • Altın 2415.439
  • Dolar 32.5459
  • Euro 34.6957
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 18 °C

Başkanvekili Ahmet Aydın’dan Ödenek Açıklaması

Başkanvekili Ahmet Aydın’dan Ödenek Açıklaması
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın, yatırım ve projeleri yakından takip ettiklerini belirterek, "Adıyaman için ne yapılsa azdır....

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın, yatırım ve projeleri yakından takip ettiklerini belirterek, "Adıyaman için ne yapılsa azdır. Daha iyisini yapmak adına el ele, gönül gönüle, kadirşinas Adıyamanlı hemşerilerine hizmet etmekten onur duyarız" dedi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, yapılan çalışmaların meyvesini verdiğini belirterek, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Ahmet Aydın açıklamasında, "Adıyaman için milletvekili arkadaşlarımızla beraber sürdürdüğümüz çalışmalar, her alanda gösterdiğimiz gayretler ve yeri geldiğinde Bakanlıklar nezdinde hemşerilerimizle paylaştığımız çalışmalar bir bir neticesini göstermektedir. Yılın en son günü dahi Adıyaman için kaynak aktarımına devam eden hükümetimizden gelen sevindirici haberleri hemşerilerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bilindiği üzere, ilimizin önemli ihtiyaçlarından olan ve adeta Adıyaman'ın akciğerleri niteliğinde olacak olan Ziyaret Çayı Rekreasyon Projesi Sayın Valimizle birlikte takip ettiğimiz vizyon projelerimizden olup, çok önemli bir aşamaya geldi. Daha önce Adıyaman İl Özel İdaresi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da ciddi katkıları olan ve Kanal Adıyaman olarak nitelendirdiğimiz proje için gayretlerimiz neticesinde, Kalkınma Bakanlığı tarafından, yatırımların hızlandırılması ödeneğinden 2 milyon TL kaynak aktarımı yapılmıştır. Hemşerilerimizin sosyal yaşam kalitesinin artırılması ve ailece mesire, dinlenme ve spor alanları olarak kullanacakları bu doğal yaşam projesi için tüm imkânlar kullanılmaya devam edilecektir" dedi.

Aydın, "Kalkınma Bakanlığı tarafından, yatırımların hızlandırılması ödeneğinden ilimizde ihtiyaç duyulan 2500 m2'lik Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yeri ve projesi hazır bulunan Kurs Eğitim Merkezi Binası için de 2 milyon TL kaynak Adıyaman İl Özel İdaresi'ne aktarılmıştır. Adıyaman'da işsizliğin giderilmesine ve gençlerimizin istihdamına yönelik hizmet verecek bu kompleksle çok daha modern şartlarda eğitim ve istihdam sağlama imkânına kavuşulacaktır. Diğer taraftan Kâhta ilçemizin Hükümet Konağı inşaatının bir an önce bitirilmesi için 2015 yılında 2,8 milyon TL ve buna ilave 2 milyon TL ile toplam 4,8 milyon TL kaynak sağlandı. Yine gayretlerimiz neticesinde yılın son günü dahi Adıyaman'ımızı unutmayan hükümetimiz 1 Milyon TL daha ilave kaynak aktarımı sağlamıştır. Kâhta Hükümet Konağı'nın inşaatını hızlandıracak olan bu ilave kaynakla inşallah 2016 yılı içinde hizmete açılacaktır. Bu yatırımların ve aktarılan kaynakların şimdiden hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını diler, bizden desteklerini esirgemeden Adıyaman'a hizmet için hemşerilerimizin yanında olan başta, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere, Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz, tüm milletvekilli arkadaşlarım, Adıyaman Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin ve milletimizin Mekke'nin Fethi yıldönümünü ve yeni yılını kutlar, 2016 yılının ülkemize, Adıyaman'ımıza ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni eder, sağlık, mutluluk, barış ve esenlikler dilerim" şeklinde konuştu.

Başkanvekili Ahmet Aydın’dan Ödenek Açıklaması

Başkanvekili Ahmet Aydın’dan Ödenek Açıklaması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim