• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Başkanlık Sistemi Ve Erdoğan’a Destek İçin Türkiye Turuna Çıktı

Başkanlık Sistemi Ve Erdoğan’a Destek İçin Türkiye Turuna Çıktı
Türkiye'nin gündeminde olan Başkanlık sistemine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek isteyen bir vatandaş, Cumhurbaşkanlığı arması...

Türkiye'nin gündeminde olan Başkanlık sistemine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek isteyen bir vatandaş, Cumhurbaşkanlığı arması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarıyla süslediği aracıyla Türkiye turuna çıktı.

Hükümet meydanında basın mensuplarına açıklama yapan Erol Özavcı, "Cumhurbaşkanlık seçiminden bu zamana kadar Cumhurbaşkanımıza destek vermek için Türkiye turuna çıkmıştım. Bugün tekrar Cumhurbaşkanımıza destek vermek için, Başkanlık sistemi için Türkiye turuna çıkıyorum. Türkiye'mizin en güzel ili Aksaray'dayım. Hemen hemen birçok kenti dolaştım. Buradan Niğde, Kayseri ve Malatya'ya gidip oraları bitirip Ege'ye çıkacağım" dedi. Vanlı olduğunu, doğma büyüme Kocaelili olduğunu anlatan Özavcı, şunları söyledi: "Kürdüm. Bir Kürt kardeşiniz olarak hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde yaşayan insanlarız. Et ve tırnak olmuş insanlarız. Elhamdülillah Müslümanız. Müslümanlığımızı bildiğimiz içinde bizi kimse ayıramaz. Bu nedenle Türkiye'nin daha ileri gitmesi için, Cumhurbaşkanımız da iyi hizmetler verdiğini bildiğimiz için, Cumhurbaşkanımıza destek vermek için bugün buradayım. Özgürlükçü, şahsiyetli ve dik duruşlu. Bağımsızlığın anıt ismi. Yükselen yeni Türkiye'nin kurucusu. Memleketin kurtarıcısı. Milli çelik iradenin lokomotifi ve sembol ismi. Milletin evladı. Memleketin adamı Recep Tayip Erdoğan." Eski demokratik sol parti genel başkan adayı Erol Özavcı olarak, yani bu milletin bir evladı olarak, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir vatandaşı olarak bu milletin kadrini, kıymetini, değerini bilmek ve hakkını teslim etmek adına, ona destek olmak, kutlu yürüyüşüne katkı vermek adına yollarda olduğunu söyledi.

Özavcı, Erdoğan'ın yürüyüşünün mazlumların, mağdurların, kısacası tüm dünya düşkünlerinin sesi, dirilişi, kalkışı ve direnişi olduğunu sözlerine ekledi.

Başkanlık Sistemi Ve Erdoğan’a Destek İçin Türkiye Turuna Çıktı

Başkanlık Sistemi Ve Erdoğan’a Destek İçin Türkiye Turuna Çıktı

Başkanlık Sistemi Ve Erdoğan’a Destek İçin Türkiye Turuna Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim