• BIST 8963.51
  • Altın 2278.807
  • Dolar 32.3097
  • Euro 35.0661
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 18 °C

Başkanlar şoförlerin aşure hayrına katıldı

Başkanlar şoförlerin aşure hayrına katıldı
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, S.S. 155 Nolu Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar...

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, S.S. 155 Nolu Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin gerçekleştirdiği aşure hayrına katıldı. Vatandaşlara aşure ikramında bulunan başkanlar yapılan hayrın kabul olmasını temenni etti.

S.S. 155 Nolu Manisa Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, geleneksel olarak yaptığı aşure hayrını bu yıl da Vakıf İş Hanı önünde gerçekleştirdi.

Kooperatif Başkanı Erdoğan Akatmacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Başkan Ergün, Muharrem Ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak hazırlanan aşureyi vatandaşlara dağıttı. Kendisine ikram edilen aşureden de tadan Başkan Ergün, Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin yapmış olduğu hayrın Allah katında kabul olmasını temenni etti. Kooperatif Başkanı Akatmaca da geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen aşure hayrına katılımdan dolayı Başkan Ergün'e teşekkürlerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, aşure hayrının ardından Kooperatife ziyarette bulundu. Basın mensuplarının elektrikli otobüs ile ilgili sorusu üzerine açıklama yapan Başkan Ergün, geçtiğimiz gün konuyla ilgili yaklaşık 5 saatlik bir toplantı yaptığını belirterek "Muhteşem bir yenileme geliyor. Tahmin ediyorum önümüzdeki haftalarda ilgili kooperatif yönetimi ve ilgili arkadaşlara brifing verilecek. Onların da görüşleri ve sahada daha iyi nasıl olabilir fikirleri alınacak. Ortak mutabakatla Manisalılara hizmeti çok daha iyi yapmak niyetindeyiz. Birinci hedef insanların 20-25 kilometreyi 45-50 dakika değil 15 dakikalara düşürebilmek. Bununla ilgili bütün çalışmalar 1, 1,5 senedir devam ediyordu artık bitme noktasına geldi. Bütün hatlarda insanlar en fazla 15 dakikalarda ulaşacağı yere ulaşıyor. Şehir içinde servislerin OSB'ye insan taşıdığı saatlerde trafik sıkışıklığının da önüne geçecek bütün önlemler bu işin içerisinde. Bunu hayata geçirmek üzere bütün hazırlıklarımız tamamlandı. Önümüzdeki hafta bütün ilgili arkadaşlarımız kooperatif yöneticilerimizle görüşecek. İşin ikinci ayağı da burada 168 arabada çalışan 336 esnaf kardeşimizin de gelirlerinin korunabilmesi noktasında çalışmalarımız hazırlandı. Bunları kendileriyle detaylı bir şekilde paylaşacağız ve en güzelini Manisa için yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Başkanlar şoförlerin aşure hayrına katıldı

Başkanlar şoförlerin aşure hayrına katıldı

Başkanlar şoförlerin aşure hayrına katıldı

Başkanlar şoförlerin aşure hayrına katıldı

Başkanlar şoförlerin aşure hayrına katıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim