• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Başkanı Cinoğlu Kulübün 50. Yıl Hedeflerini Açıkladı

Başkanı Cinoğlu Kulübün 50. Yıl Hedeflerini Açıkladı
Bilecikspor Kulübü Başkanı İsmail Cinoğlu, 1969 yılında kurulan ve 2019 yılında 50. yılını yaşayacak Bilecikspor'un hedeflerinden bahsederek, "Eğer...

Bilecikspor Kulübü Başkanı İsmail Cinoğlu, 1969 yılında kurulan ve 2019 yılında 50. yılını yaşayacak Bilecikspor'un hedeflerinden bahsederek, "Eğer destek olurlarsa Bölgesel Amatör Lig'e çıkar ve şunun sözünü veriyorum 50. yılımızda Bilecik 3. Lig'de olur" dedi.

Cinoğlu, Bilecikspor Sosyal Tesislerinde İHA muhabirine Bilecikspor'un 50. yılındaki hedeflerini anlatarak Bilecikspor taraftarı ile Bileciklilere bir müjde verdi. Cinoğlu, 1969 yılından kurulan bir kulübün 2007 yılına kadar bir başarıya imza attığı anlatarak, "2007-2008 sezonunda yaşanan talihsizliklerden bu takım 3. Lig'den Bilecik 1. Amatör Lig'e düştü. Biz geçen sene bu kulübün enkazını teslim aldık ve çok şükür bu günlere getirdik. Bu senede şampiyonluk adayları arasında yer alan bir takımız ve Allah izin verirse şampiyon olarak Bölgesel Lig'e çıkacağız. 2018-2019 veya 2019-2020 sezonunda 50. yılımızı kutlayacağımız sezonlarda bizlere destek olunacağı taktirde bu takımı 3. Lig'e çıkaracağız. Bu sene şampiyon olduğumuz taktirde birde Bilecik'te bürokrat ve iş adamların desteği alırsak Bilecikspor eski günlerine geri dönecek. Bu şehir çünkü 3. Lig'i hak ediyor" dedi.

BİLECİKSPOR STORE AÇILIYOR

Taraftarlara ve Bileciklilere bir müjde veren Cinoğlu, "Bu kulübü 14, 15 ay önce aldığımızda ne yapacağımızı şaşırmış durumdaydık. 13 kişiyle lige başladık bugün daha derli topluyuz ve "1111 Üye" kampanyası, kız erkek voleybol takımı, BİDOS adı altında üniversite hocalarımın eşliğinde Bilecik Doğa Sporları, üniversite yapılanması ile birlikte ÜNİ11 gibi birçok alanda başarı elde ettik. Bugün itibariyle arkadaşlarımız gelecek birazdan Bilecik'teki Bisiklet Federasyonuna bağlı bu arkadaşlar da Bilecikspor çatısı altına girmek istiyorlar. Müthiş bir büyük camia oluyoruz ve bunların hiçbirini parayla yapmadık. Demek ki bu işte güven, istikrar, inanmak çok önemli. Bu arkadaşlara ne verdik, hiçbir şey vermedik sadece isim hakkımızı camiamızın kapılarını açtık insanlar koşarak geliyor. ÜNİ 11 de yaklaşık bir buçuk günde rektör seçimleri olduğu için duraksadı bir buçuk iki günde 450, 500 üyeye kavuştuk. Bunlarda ne katkı olur en azından artık üyeniz en azından merhaba dediğiniz insanlar en azından Bilecik'te Bileciksporu bilen çocuklar var. Her gün üzerine koyarak daha da ilerleyecek müthiş bir temel alt yapıyla oluşuyor. Bu yüzden taraftarlarımızı bizlerden sezon başında istediği bir stor ve Bilecikspor ürünlerin alınabileceği bir yerdi. Bu talep doğrultusunda yaklaşık 4,5 gün önce Bilecik Belediye Başkan yardımcılarından birisiyle bu konuyu istişare etmiştim. Kendisi dedi ki zaten bir olgunlaşma dönemine girmişti. Kulübümüzün kulüp sosyal tesisinin yan tarafında boş bir yere Bilecikspor Store mağazasını Allah nasip ederse 2016'nın Şubat ayına kadar açacağız. Eğer bizim gücümüzde değil sadece bürokratların ve belediyemizin bize desteğiyle 2016'da artık atkısı, forması, şapkası durak noktası var bizim için. Müthiş bir olay hem kulübümüze bir gelir olacak, çok büyük paralar gözümüzde yok, ama en azından artık herkesin evinde bir forması olabilecek. Buradan çocuğuna çanta alabilecek, bir top alabilecek, bir kalem, bir çakmak ve aklınıza ne geliyorsa Bileciksporla ilgili alabilecekler" dedi.

Başkanı Cinoğlu Kulübün 50. Yıl Hedeflerini Açıkladı

Başkanı Cinoğlu Kulübün 50. Yıl Hedeflerini Açıkladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim