• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Başkandan interaktif çözüm

Başkandan interaktif çözüm
Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin vatandaşlardan gelen soruları cevapladığı ve sosyal medya üzerinden yayınlanan "Sorun Çözelim"...

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin vatandaşlardan gelen soruları cevapladığı ve sosyal medya üzerinden yayınlanan "Sorun Çözelim" programı 56 ülkeden 603 bin 874 kişiye ulaştı.

Vatandaşların yönetime katılmalarını sağlamak için teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Yıldırım Belediyesi, hayata geçirdiği uygulamalarla fark oluşturuyor. "Mobil Uygulama', "Çözüm Merkezi', "Yıldırım Web TV'gibi uygulamaların ardından hayata geçirilen ve Facebook, Twitter, Youtube, Dailymotion gibi sosyal paylaşım platformlarının yanı sıra Yıldırım Web TV'den yayınlanan "Sorun Çözelim" programında Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, vatandaşların sorularını cevaplıyor, taleplerini dinliyor. Perşembe günleri saat 21.00 de yayınlanan program esnasında vatandaşlar soru ve taleplerini doğrudan Başkan Edebali'ye ulaştırıyor. İşitme engellilerin de programı takip edebilmesi için program işaret diliyle anında çevriliyor.

Türkiye'de bir ilk olarak hayata geçirilen programın ilk 4 bölümü Avusturalya'dan Kanada'ya, Mısır'dan Rusya'ya 56 ülkede 603 bin 874 izleyiciye ulaştı. Bunlardan 119 bin 313'ü yayını en az 23 dakika izledi. Yine yayını takip edenlerin yüzde 76'sı Bursalılardan oluşurken, İstanbul Ankara, Kocaeli yayının en fazla takip edildiği iller oldu. Yine yayını takip edenlerin yüzde 71 erkek, yüzde 29 ise kadınlardan oluşuyor. Öte yandan, Yıldırım Belediyesi tarafından 11 ayda

114 canlı yayın gerçekleştirildi.

Yıldırım'ı büyük bir aile olarak değerlendirdiklerini ve bu ailenin tüm fertlerinin yönetimin içeresinde aktif olarak yer almasını istediklerini söyleyen Edebali, "Göreve geldiğimiz gün hemşerilerimize Yıldırım'ın sakini değil sahibi olun çağrısında bulunduk. Bu çerçevede hemşerilerimizi yönetime dahil etmek için projeler uygulamaya koyuyoruz. Başlattığımız "Sorun Çözelim" programımızla yüzbinlerce insanımıza ulaşıyoruz. Her programda vatandaşlarımızdan 350- 400 soru geliyor. Bunların bir kısmını doğrudan yayında cevaplıyoruz. Yayın esnasında cevaplayamadığımız sorulara ise daha sonra cevap veriyoruz" diye konuştu.

Başkandan interaktif çözüm

Başkandan interaktif çözüm

Başkandan interaktif çözüm

Başkandan interaktif çözüm

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim