• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Zolan Vatandaşların Derdini Dinledi

Başkan Zolan Vatandaşların Derdini Dinledi
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın geçen yıl başlattığı Hak Günü buluşmaları devam ediyor.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın geçen yıl başlattığı Hak Günü buluşmaları devam ediyor.

Vatandaşların istek, öneri ve dertlerini her ayın ilk salı günü düzenlediği Halk Günü'nde dinleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Şubat ayı buluşmasında da hemşehrilerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşları Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde tüm ekibiyle birlikte karşılayan Başkan Zolan, basın mensuplarına yaptığı değerlendirmede, her ayın ilk salı günü vatandaşlarla randevusuz bir şekilde buluşmaya devam ettiklerini söyledi. Günün tamamını kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşlara ayırdıklarını ifade eden Başkan Zolan, "Bugün tam gün vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Burada üst yönetimde bulunan genel sekreter yardımcılarımız, daire başkanlarımız ve ilgili tüm arkadaşlarımızla vatandaşlarımızın taleplerine anında çözüm bulmaya çalışıyoruz. Kamu ile ilgili taleplerde daha da yoğunlaşıyoruz. Bu noktada her geçen gün talep artıyor, her geçen gün katılım artıyor, bundan da mutlu oluyoruz" diye konuştu.

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biz vatandaşlarımıza temas etmek, dilek ve temennilerini almak istiyoruz. Bugün de gerçekten öyle oldu. Vatandaşlarımızla temas ediyoruz, konuşuyoruz. Bugünün dışında da vatandaşlarımızla her zaman bir aradayız; yoldayız, caddedeyiz, etkinliklerde veya yerimdeysem de mutlaka görüşüyoruz. Ama bazen vatandaşlarımız belediyeye geldiğinde yerimde olmayabiliyorum, toplantıda olabiliyorum, şehir dışında veya Denizli'nin başka bir bölgesinde olabiliyorum. Ama bugün vatandaşlarımız buraya "Başkanla görüşeceğim" diyerek, içi rahat bir şekilde geliyor. Gelen tüm vatandaşlarımıza, hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Halk Günü projemiz güçlenerek devam ediyor. Halkımızın derdine derman olmak bizim için en güzeli, en değerlisi. İnşallah bu amaç doğrultusunda koşmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz."

Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Başkan Zolan, "Belediyemizin işleri ile ilgili birçok talep geliyor. Her bir insanımızın talepleri çok farklı, kendi özelinde çok önemli. Ama herkesin de kendine göre bir sıkıntısı, bir talebi var. Onlar için aşılmaz denilen sorunlara çözüm üretirsek kendimizi mutlu addediyoruz. Vatandaşlarımızın hayat kalitesini artırmaya, önündeki engelleri kaldırmaya çalışıyoruz. Bunu da yapmamız gereken işler olarak görüyoruz. Vatandaşımızın her türlü sorunu "bizim sorunumuzdur" diyerek elimizden gelen bir şey varsa "çözmek gerekiyor" diyoruz. Bugün ilçelerimizden gelen vatandaşlarımız da var. Bugün belki vatandaşlarımızın üçte biri ilçelerden geliyor" dedi.

Başkan Zolan Vatandaşların Derdini Dinledi

Başkan Zolan Vatandaşların Derdini Dinledi

Başkan Zolan Vatandaşların Derdini Dinledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim