• BIST 9729.68
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Zeki Toçoğlu Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Zeki Toçoğlu Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Beraberinde SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile AK Parti Grup Toplantısı'nda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu dinleyen Toçoğlu, daha sonra AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz ve Recep Uncuoğlu ile bir araya geldi. Başkan Toçoğlu, şehri ilgilendiren projeler üzerindeki değerlendirmelerini vekiller ile paylaştı. Toçoğlu, "Ulaşım, sanayi, ticaret, tarım, turizm ve diğer tüm alanlarda birlikte güzel işleri hayata geçiriyoruz. İnşallah Sakaryamız her alanda en iyi hizmetleri kazanmaya devam edecek" ifadelerini kullanırken; Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, "Milletvekillerimiz, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz, teşkilatımızın tüm kademeleri birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Tek derdimiz Sakarya'ya daha fazla hizmet etmektir" dedi.

"PROJELERİN TAKİPÇİSİYİZ"

Başkan Toçoğlu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, "Milletvekillerimiz, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz, teşkilatımızın tüm kademeleri birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. AK Parti Sakarya ailesi olarak şehrimiz adına gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ankara'da şehrimizin projelerinin yakından takipçisiyiz. Hem hükumetimiz hem de yerel yönetimlerimizin hayata geçirdiği projelerle Sakarya adından söz ettiren örnek bir şehirdir. Bu bizim çalışma azmimizi daha da arttırıyor. İnşallah şehrimiz için daha fazla üreteceğiz. Tek derdimiz Sakarya'ya daha fazla hizmet etmektir" şeklinde konuştu.

ÇELİK'E HAYIRLI OLSUN

Ziyaret programına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığı görevine getiren AK Parti Sakarya eski milletvekili Hasan Ali Çelik ile bir araya gelerek devam eden Başkan Toçoğlu, "Bugün AK Parti Grup Toplantısı için Ankara'dayız. Sayın Bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte Sayın Başbakanımızı dinledik. Toplantının ardından AK Parti Sakarya milletvekillerimizle bir araya geldik. Hükumetimiz ve yerel yönetimlerimizce şehrimizde devam eden yatırımlar ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Meclis'in ardından Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığı görevine getiren AK Parti Sakarya eski milletvekilimiz Hasan Ali Çelik'i ziyaret ettik. Kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

YERLİ OTODA SAKARYA FARKI

Ziyarette yerli otomobil üretimi konusunda da açıklamalarda bulunan Toçoğlu, "Yerli otomobil konusunda Ticaret ve Sanayi Odamızın değerli başkanı ve üyeleri uzun bir süredir ciddi çalışmalar yürütmekteler. Biz de yerel yönetimler olarak yerli otonun Sakarya'da üretilmesi konusunda elimizden gelen desteği kendilerine sunmaktayız. Yerli otonun şehrimizde üretilmesi Sakarya'nın ekonomik göstergelerine yönelik çok ciddi ve olumlu bir tabloyu ortaya çıkaracaktır. Bu konudaki temaslarımız sürüyor. Hasan Ali Bey'in bakan yardımcılığı görevine getirilmesi yerli oto ve Sakarya konusundaki çalışmalara şüphesiz olumlu bir katkı sundu. Kobilere dönük destekler, araştırma ve geliştirme faaliyetleri ve elbette yerli oto konusunda şehrimize katma değer sağlayacak tüm projelerde Sayın Çelik üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını söyledi. İnşallah Sakarya en iyisini kazanmaya devam edecek" dedi.

ADA TRENİ YER ALTINA

Ziyaret programının devamında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, "Ada Treni'ni yer altına alacak proje Sakarya için çok önemli. Bu konuda daha önce Sayın Bakanımız Binali Yıldırım ile de bir araya gelmiş, proje üzerindeki değerlendirmelerimizi yapmıştık. Sayın Bakan Yardımcımız Coşkun Yürek'te projeye destek olacaklarını ifade ettiler. İnşallah birlikte güzel işleri hayata geçireceğiz. Kendilerine şehrimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

ŞAHİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ankara'daki programının sonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarlığı görevine getirilen Ebubekir Şahin'i ziyaret eden Toçoğlu, "Ankara'da Sakaryalı bürokratların sayısı her geçen artıyor. Sayın Şahin'in müsteşarlığa getirilmesinden büyük memnuniyet duyduk. Kendileri hemşerimiz olmalarının yanında devlet bürokrasisinde önemli görevlerde başarıyla bulunmuş önemli bir bürokrattır. Allah yar ve yardımcıları olsun. İnşallah hem bakanlık eliyle Türkiye için hem de Sakarya özelinde birlikte güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyoruz. Kadınlara, yaşlılara, çocuklara, engelli kardeşlerimize yönelik projeler geliştireceğiz. Müsteşarımıza bir kez daha başarılar diliyoruz" dedi. Müsteşar Ebubekir Şahin ise Başkan Toçoğlu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Toçoğlu'na teşekkür etti.

Başkan Zeki Toçoğlu Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Zeki Toçoğlu Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Zeki Toçoğlu Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim