• BIST 9642.25
  • Altın 2495.209
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.8178
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Zeki Toçoğlu AK Parti Hendek İlçe Başkanlığının Toplantısına Katıldı

Başkan Zeki Toçoğlu AK Parti Hendek İlçe Başkanlığının Toplantısına Katıldı
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı'nın haftalık olağan toplantısında teşkilat üyeleri ile buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanlığı'nın haftalık olağan toplantısında teşkilat üyeleri ile buluştu.

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarının yer aldığı toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, son seçim süreci başta olmak üzere hayata geçirilen çalışmalar ve planlanan yatırımlara değindi. Toçoğlu ayrıca AK Parti'de siyaset yapmanın ayrıcalığına dikkat çekti ve birlik beraberlik vurgusunda bulundu.

Son genel seçim sürecine değinerek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, "Son 1,5 yıl içerisinde 4 seçim geçirmiş, aynı zamanda bu seçimlerden alnının akıyla çıkmış teşkilatlara sahibiz. Tüm bunlar fedakarlık, samimiyet ve çalışma isteyen işlerdir. Kurmaylarımızla bir araya geldiğimiz toplantılarda şunun altını sıklıkla çiziyoruz; biz 7 Haziran seçim sonuçlarını baz almalıyız. 7 Haziran bizim için oturup düşünmeye ve silkelenmeye sebep olan bir seçim oldu. Bir yere ulaşmak zordur. Bunu kabul ediyoruz. Ancak orada tutunmak daha da zordur. Sakarya olarak çıtayı yukarılara çıkardık. Artık bu çıtayı düşürmemek için aynı gayret ve samimiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Başkan Toçoğlu açıklamalarının devamında, "Aslolan AK Parti'dir. Aslolan bizim misyonumuzdur. Kişisel iş ve beklentiler geçicidir. Bu yüzden önemli olan partinin ve misyonun ayakta güçlü bir şekilde durmasıdır. Biz her şartta davamızın ilkelerine bağlı kalacağız. Bize, AK Parti'li olmaya yakışan şey; ilkelere bağlı kalmaktır. Hamdolsun bugüne kadar bu parti ve misyona halel getirecek hiçbir işin içerisinde olmadık. Elbette eksiklerimiz olmuştur. Ancak bunların birlikte çalışarak telafisi mümkündür. Hükümetimiz, milletvekillerimiz, yerel yönetimlerimiz ve teşkilatımızın bir aradalığı vesilesiyle daha da fazla çalışıp, daha da fazla gayret göstereceğiz. Geldiğimiz noktada oylarımızı yüzde 70'lere dayandırdığımızı görüyoruz. Bu hepimizin çalışma ve hizmet aşkını daha da kamçılamalı. Rehavete asla kapılmamalıyız. Birbirimizin eksikliklerini tamamlamaya çalışıp, işimize konsantre olmalıyız. Sorunlar beraberce aşılır. Hizmet konusunda şüpheniz olmasın. Elimizden gelenin fazlasını ortaya koymaya çalışıyoruz. Altyapı ve üstyapıda çok ciddi yarımları hayata geçirdik. Planladığımız yeni projeler de var. 16 ilçemiz için ne gerekiyorsa bir bir hemşerilerimizin kullanımına sunuyoruz. Güzel bir buluşma oldu. Sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduk. Allah çalışmalarınızı daha da bereketlendirsin" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim