• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Yurdunuseven Basın Toplantısında "Bayan Gazetecileri" Unutmadı

Başkan Yurdunuseven Basın Toplantısında "Bayan Gazetecileri" Unutmadı
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, her hafta Salı günleri düzenlenen basın toplantısına katıldı.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, her hafta Salı günleri düzenlenen basın toplantısına katıldı. Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan İl Başkanı Yurdunuseven, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bütün kadınların gününü kutlayarak, bayan gazetecilere karanfil verdi.

İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Rabia Dankaz'ın da katıldığı basın toplantısında konuşan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, parti çalışmaları ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yurdunuseven, toplantı öncesi bayan basın mensuplarına, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk ve İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Rabia Dankaz'a 8 Mart Dünya Çalışan Kadınlar gününü kutlayarak karanfil takdim etti.

Konuşmasına 8 Mart Dünya Çalışan Kadınlar Gününe değinen Başkan Yurdunuseven, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kadınlara öf bile demeyin diyen Kuran'a sahibiz. Cennet annelerin ayakları altında diyerek aynı zamanda kadınların erkeklerin üzerinde hakları vardır diyen bir Peygamberin ümmetiyiz. Bundan dolayı çok mutluyuz. Çalışan kadınlarımızın AK Parti iktidarları döneminde çok ciddi anlamda katkılar sunuldu. Özellikle de 1 Kasım seçimleri öncesi sunduğumuz vaatlerimiz içerisinde de çalışan kadınlarımız için kredi imkanları sunuldu. Bunu biz halk içerisinde kadın ve erkek arasındaki ayrışmanın karşısındayız. Bir elmanın iki dilimi gibi kabul ediyoruz kadın ve erkeği. Kadınlar gününü biz sadece bir güne bağlamıyoruz. Hem Kuran da hem de Peygamberimizin hadislerinde kadına değer verilmesi belirtilmiş. AK Parti iktidarları döneminde kadınımıza çok değer verildiğini de özellikle vurgulamak istiyorum."

Başkan Yurdunuseven Basın Toplantısında "Bayan Gazetecileri" Unutmadı

Başkan Yurdunuseven Basın Toplantısında "Bayan Gazetecileri" Unutmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim