• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Yücel, Batı Bölgesi Muhtarları İle Bir Araya Geldi

Başkan Yücel, Batı Bölgesi Muhtarları İle Bir Araya Geldi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Batı bölgesinde bulunan 27 Mahalle Muhtarı ile bir araya geldi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Batı bölgesinde bulunan 27 Mahalle Muhtarı ile bir araya geldi. Muhtarlara mahallerinde planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yücel, Alanya'nın en ücra köşesine kadar hizmet götürdüklerini belirterek, "En büyük desteği sizlerden ve halkımızdan alıyoruz" dedi.

Konaklı Mahallesinde, Konaklı Muhtarı Osman Kaya ve Payallar Mahallesi Muhtarı Ali Öztürk'ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Meclis Üyesi Abdullah Öztürk, Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut, Kırsal Hizmetler Müdürü Menderes Sivri, Batı bölgesi hizmet birimlerinin yetkilileri ve muhtarlar katıldı.

"EN BÜYÜK DESTEĞİ HALKIMIZDAN ALIYORUZ"

Mahallelerden gelen talepleri her zaman yerine getirdiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, " Bize bir talep geldiği zaman sorumluluk alanımıza bakmıyoruz. Çünkü halka hizmet veriyoruz. Sadece batı bölgelerinde değil ilçe genelinde mahallelerimizde, mahalle içlerindeki yollardan mahalleleri birbirine bağlayan yollara kadar alt ve üstyapısını yapıyoruz. Bu çalışmalarda en büyük desteği sizlerden ve halkımızdan alıyoruz. Sizlerden gelen talepler daima değerlendiriliyor. Yapılan keşifin ardından hızlı bir şeklide çalışmayı başlatıyoruz. Bölgede başta okullarımız olmak üzere hizmet ve yatırımlarımız aralıksız devam edecek" dedi.

"BÜTÜN TALEPLERİMİZE GERİ DÖNÜŞ YAPILIYOR. BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Mahalle muhtarları toplantının ardından "Mahallerimizde her türlü çalışma yapılıyor. Biz burada her hangi bir sorun ya da talep için toplanmadık.2 yılda hızlı ve çok önemli hizmetler aldık. Halada alıyoruz. Diğer eksiklerimizi belediyeye ilettik. Hepsine geri dönüş yapılıyor. Amacımız Başkanımızla bir araya gelmek. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

"HİZMETLERİMZİDE HALK DESTEĞİMİZ YÜZDE 70'İN ÜSTÜNDE"

Muhtarlara ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Yücel, "Bu tür toplantılarla daha fazla bir araya gelmemiz gerekiyor. Çünkü istişare ve birlikte yönetmek halkımızın her zaman yararınadır. Alanya belediyesi olarak şu ana kadar yaklaşık iki yıllık bir hizmet döneminde, koyduğumuz hedeflerin yüzde 70'şine el atmış bulunuyoruz. Hizmet ve yatırımlarımızda halk desteğimiz yüzde 70. Halktan aldığımız güçle, azimle çalışmaya aralıksız devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim