• BIST 9693.46
  • Altın 2509.141
  • Dolar 32.5708
  • Euro 34.7831
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Yılmaz: "Kadın Ve Çocuklar İçin Tembihlendik"

Başkan Yılmaz: "Kadın Ve Çocuklar İçin Tembihlendik"
Şehit ve gazi yakınları için düzenlenen programda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, özellikle kadınlar ve çocuklar konusunda...

Şehit ve gazi yakınları için düzenlenen programda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, özellikle kadınlar ve çocuklar konusunda Cumhurbaşkanı ve Başbakan tarafından tembihli olduklarını söyledi.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı ve İl Kadın Kolları Başkanlığı "8 Dünya Kadınlar Günü" münasebetiyle şehit ve gazi yakınlarına Samsunum-1 Gemisi'nde yemek programı düzenledi. Programa; Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve eşi Sema Göksel, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti Samsun Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın eşi Fatma Taşçı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanları ve şehit ve gazi yakınları katıldı.

YILMAZ: "BURADAKİ GÖRÜNTÜDEN ÇOK MEMNUN OLDUM"

Programda konuşma yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olsun, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından olsun, hanımlarla ve gençlerle ilgili hiçbir fedakarlıktan kaçınmamamız gerektiği konusunda tembihli olduğumuzu söylemek istiyorum. Biz de bunun gereğini yapmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz olabilir fakat bu gün bu eksikliklerimizi gidermek, hayatımıza küçük bir yaşama sevinci katmak, gemiyle biraz dolaşıp bir çorbayı birlikte içmek ve hasbihal etmek için bir araya gelişiniz beni çok memnun etti. Buradaki bu güzel görüntüyü büyük bir memnuniyetle karşılıyorum" dedi.

GÖKSEL: "BİZ BİR AİLEYİZ"

Türk milletinin gaza ve şehadet üzerine binlerce yıl geçirdiğini söyleyen AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "Şehitlik en yüksek mertebelerden biridir. Şehit yakınlarımızda bizim için en mukaddes kişilerdir. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Kapımız size her zaman açıktır" diye konuştu.

KESER: "ŞEHİT NURLANMIŞ, GAZİ ONURLANMIŞ ASKERLERİMİZDİR"

"8 Dünya Kadınlar Günü" münasebetiyle şehit ve gazi yakınlarıyla birlikte olmak istediklerini belirten AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ise, "Biliyoruz ki Allah katında en yüksek mertebe peygamberlikten sonra şehitlik rütbesidir. Şehit olmayı göze alamayan gazi olamaz. Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerlerimizdir" ifadelerini kullandı.

Program, Belediye Önü Cami hocası Osman Gülen'in Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından yemek ve deniz turu ile devam etti.

Başkan Yılmaz: "Kadın Ve Çocuklar İçin Tembihlendik"

Başkan Yılmaz: "Kadın Ve Çocuklar İçin Tembihlendik"

Başkan Yılmaz: "Kadın Ve Çocuklar İçin Tembihlendik"

Başkan Yılmaz: "Kadın Ve Çocuklar İçin Tembihlendik"

Başkan Yılmaz: "Kadın Ve Çocuklar İçin Tembihlendik"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim