• BIST 9774.15
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Yılmaz: “Halka Söz Verdim, Bayrama Yetişmeli”

Başkan Yılmaz: “Halka Söz Verdim, Bayrama Yetişmeli”
Samsun Valisi İbrahim Şahin ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı hızla süren "Golf Antrenman Sahası ve Golf Akademisi" hizmet binası...

Samsun Valisi İbrahim Şahin ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı hızla süren "Golf Antrenman Sahası ve Golf Akademisi" hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Yılmaz, golf sahasını 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda hizmete açmak için halka söz verdiğini belirterek, zamanında bitirilmesini istedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin alt yapı yatırımlarıyla Karadeniz Bölgesi'nin başkenti Samsun, "spor kenti" hedefine adım adım yaklaşıyor. Bir yandan 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları hazırlık çerçevesinde spor tesisleri inşaatlarına başlanırken, diğer yandan da Samsun, Türkiye'de golf alt yapısına sahip İstanbul, Aydın ve Antalya'nın ardından 4. il olmaya hazırlanıyor. Türkiye'nin 11. golf sahasına sahip olacak olan Samsun'da Golf Akademisi hizmet binası inşaatı ise tüm hızıyla sürüyor.

Samsun Valisi İbrahim Şahin ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesi Karayolları Bölge Müdürlüğü karşı sahilinde yapımı tamamlanan golf antrenman sahası ile inşaat çalışmaları süren Golf Akademisi hizmet binasını gezerek incelemelerde bulundu. Çalışmaları yakından izleyen Vali Şahin ile Başkan Yılmaz, alanın daha da cazip ve hareketli hale gelmesi için düşündükleri çeşitli aktiviteler hakkında fikir alışverişi yaptı. 370 dönümlük bir arazi üzerine inşa edilen 9 çukurlu golf antrenman sahası ile akademi binasının tamamlanmasıyla Samsun, sporda golf altyapısına sahip Karadeniz'in tek şehri olacak.

"GOLF TESİSİMİZ, KARADENİZ'DE TEK"

İşçiler sohbet ederek kolaylıklar dileyen Başkan Yılmaz, gol sahası ve akademi binası inşaatının açılışını haziran ayında yapacaklarını hatırlatarak, "Halka söz verdim. Her yerde anlatıyorum. Golf sahamızı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda hizmete açacağız. Bu tarihe kadar tüm inşaat çalışmalarının tamamlanması gerekiyor. Sizden mümkün olduğu kadar özveri bekliyoruz" dedi.

Golf ile ilgili alt yapı çalışmalarının yüzde 90 oranında tamamlandığını ifade eden Başkan Yılmaz, "Golf tesisimiz, Karadeniz'de tek. Türkiye'de de 9 delikli saha sınıfında en büyüğünü inşa ediyoruz. Burada 370 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan sahamızın 250 dönümü golf alanı, kalan 120 dönümü ise peyzaj ve rekreasyon alanı. Çok geniş bir sahamız oldu. Sahamızda toplamda 3 de suni göl bulunuyor. Şehrimize büyük prestij kazandıracak golf sahamız, ayrı zamanda turizmi de tetikleyecek. Bunun heyecanı ile çalışmaları titizlikle takip ediyoruz. İnşallah açılışını da halkımızla birlikte yapacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz: “Halka Söz Verdim, Bayrama Yetişmeli”

Başkan Yılmaz: “Halka Söz Verdim, Bayrama Yetişmeli”

Başkan Yılmaz: “Halka Söz Verdim, Bayrama Yetişmeli”

Başkan Yılmaz: “Halka Söz Verdim, Bayrama Yetişmeli”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim