• BIST 9693.46
  • Altın 2507.399
  • Dolar 32.5775
  • Euro 34.7746
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Yazgı’dan, Aktürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Yazgı’dan, Aktürk’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk'ü ziyaret...

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk'ü ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye olarak her konuda Aile ve Sosyal İl Müdürlüğüne destek vermeye hazır olduğunu belirtti. Yaklaşık 6 ay önce bu göreve başladığını belirten İl Müdürü İsrafil Aktürk, "Daha öncesinde Aksaray Belediyemizin Ulaşım Hizmetler Müdürlüğü görevini sürdürüyordum. Yıllarca beledimize hizmet ettik ve nasipmiş bu göreve başladık" dedi.

Valilik ve belediyenin destekleriyle Aksaray'da yardıma muhtaç aileler, kimsesiz kalan çocuklar, engelliler, bakıma muhtaç yaşlılar, zor şartlar altında kalan kadınlara müdürlük olarak yardım ve destek sağlandığını açıklayan İsrafil Aktürk, "Valiliğimiz ve Belediyemizin desteği ile adliyemizin katkılarıyla hizmetimizi her alanda sürdürmeye çalışıyoruz. Bakanlığımızın il düzeyindeki görevlerini planlamak, denetlemek, geliştirmek için personellerimiz yoğun şekilde çalışıyorlar. Ayrıca belediyemizin işbirliği ile engellilerin istihdamı sağlayan SES-SİZNİZ projesini başarıyla sürdürüyoruz. Aynı zamanda bir belediyeci gibi Aksaray Belediyemizin engelli sanat atölyesi, indirimli su uygulaması, toplu taşımada araçlarından engellilerin ücretsiz yararlanması, engelli şarj istasyonları gibi projelerini biliyor ve yakından takip ediyoruz. Son olarak Eski Terminal'in kentsel dönüşüm projesini görmekteyiz. Aksaray'ın kanayan yarası idi. Kolay bir iş değil. Eski terminal için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Haluk Şahin Yazgı ise, "Belediyemizde yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı İsrafil Aktürk'e teşekkür ediyorum" diye konuştu. Başkan Yazgı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevini yürütmenin önemli olduğuna dikkat çekerek "Biz belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. İhtiyaç sahibi ailelere elimizden geldiğince bizde el açıp yardımlar ediyoruz. Onların zaman zaman ihtiyaçlarını karşılıyor, kolaylık sağlıyoruz. Ayrıca sizlere ve personelinize çalışmalarınızda başarılar dilerim" diye konuştu.

Başkan Yazgı, hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Aktürk'e çiçek verirken görevinde de başarılar diledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim