• BIST 9524.59
  • Altın 2521.586
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.5645
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Yazgı Muhtarlarla Buluştu

Başkan Yazgı Muhtarlarla Buluştu
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 48 mahallenin muhtarlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 48 mahallenin muhtarlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gruplar halinde muhtarlarla görüşen Başkan Yazgı, beledinin tüm imkanlarının mahallelilerin hizmetinde olacağını söyledi. 2014 ve 2015 sezonunda asfaltı olmayan mahallelere asfalt atma sözüyle 40 yıldır hizmet gitmeyen mahallelere hizmet götürdüğünü hatırlatan Başkan Yazgı, "Seçim öncesinde yaptığımız gezi ve toplantılarda hiç hizmet gitmemiş bazı mahallelerimiz olduğunu görmüştük. Yol ve kaldırım olmadığı için mahalle sakinleri çok muzdaripti. Göreve başladığımız andan itibaren mahallelerin hizmet ulaştırma konusunda öncelik sırasına koyduk. Asfalt şantiyemizin kapasitesini iki katına çıkarıp asfaltı olmayan mahallelere asfalt attık. Hangi muhtarımız mahallelerine neler yapıldığını çok iyi biliyor. Mahalle meclis toplantıları ve gezilerimizde halkımızın, sunulan bu hizmetlerden ziyadesiyle memnun olduğunu gördük" dedi.

Muhtarlarla yapılan istiare toplantısında Belediye Başkan Yardımcıları da hazır bulundular. Her Başkan Yardımcısı kendi sorumluluk alanlarıyla ilgili görüş raporunu Başkan Yazgı'ya sundu.

Başkan Yazgı, değerlendirme toplantısından sonra yaptığı konuşmada "Belediye olarak halkımıza hizmetin en iyisini sunmak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu hizmetimizi sunarken halkımızın görüş ve önerilerini dikkate alıyoruz. Bütün bunları ise siz muhtarlarımız sayenizde yapıyoruz. Sizlerin taleplerini ve önerilerini önemsiyoruz. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz, bundan sonrada sağlamaya devam edeceğiz. Çünkü bu şehir hepimizin, siz muhatlarımızın da desteği alarak halkımızın da yönetime katıldığı bir yönetim anlayışına sahibiz. Bu konuda sizlerden bize iletmeniz gereken ne varsa iletmenizi istiyorum" diye konuştu.

Toplantının çok verimli olduğunu belirten muhtarlar, kendilerine dinleme fırsatı verdiği için Başkan'a teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim