• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Yazgı, mahalle mahalle cumhurbaşkanlığı sistemini anlatıyor

Başkan Yazgı, mahalle mahalle cumhurbaşkanlığı sistemini anlatıyor
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini katıldığı her ortamda ve her fırsatta vatandaşlara anlatmaya, hemşehrilerinin...

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini katıldığı her ortamda ve her fırsatta vatandaşlara anlatmaya, hemşehrilerinin desteklerini istemeye devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında birçok mahallede hemşehrileriyle buluşan Başkan Yazgı, farklı noktalarda da esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor. Başkan Yazgı ziyaretlerinde, "Hep söylüyorum bu referandum herhangi sıradan bir seçim değil, Türkiye'nin geleceğinin seçimidir. Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde geleceğe emin adımlarla yürüyor. Yeni hükümet sistemi Türkiye'nin önünü açacak, daha güçlü, daha güvenli bir liman haline getirecektir" dedi.

Öte yandan Başkan Yazgı, belediyenin devam eden büyük projeleri hakkında da vatandaşlara bilgiler veriyor. İçme suyu projesinin tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Başkan Yazgı, hedeflerinin 2 yıl gibi bir süre zarfında çeşmelerden içilebilir memba kalitesinde bir suyu akıtmak olduğunu ifade etti. Başkan Yazgı, "Diğer bir önemli proje ise yeni sanayi projesi. Başbakanlık TOKİ işbirliği ile yaptığımız sanayi kentsel dönüşümü projesinde talep toplamaları esnaflarımızın yoğun teveccühü ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İnşallah en kısa sürede ilk kazmayı vurarak başladıktan 1,5-2 yıl gibi bir sürede bitirip esnafımızın hizmetine sunacağız. Yine Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezimiz, sadece hanımlara yönelik 5 yıldızlı otel konforunda saunası, hamamı ve spor salonu gibi bir çok aktiviteyle bayanlarımızın hizmetinde olacak. Piri Mehmet Paşa Çarşımız kaba inşaatı bitti, inşallah bu sene sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz. Yine o bölgeye Piri Mehmet Paşa Altgeçit projesi ile trafiği rahatlatmayı düşünüyoruz. Burada sayamadığım birçok proje ile 2017 yılı Aksarayımız için projelerle dolu bir yıl olacak" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim