• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Yazgı, 250 kişilik ekiple sahaya indi

Başkan Yazgı, 250 kişilik ekiple sahaya indi
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehirde meydana gelen sağanak yağışın ardından kriz masası oluşturarak 250 kişilik ekiple sahaya indi ve...

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehirde meydana gelen sağanak yağışın ardından kriz masası oluşturarak 250 kişilik ekiple sahaya indi ve ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi.

Aksaray'da sağanak yağış etkili olurken, belediye aldığı tedbirler ve yaptığı çalışmalarla vatandaşların sıkıntılarını ortadan kaldırdı. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yağışların etkili olması üzerine kriz masası oluşturarak, belediyedeki tüm birimleri harekete geçirdi. Başkan Yazgı, kriz masasında yapılan çalışmaları anbean izledikten sonra başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte sahaya inerek yağıştan etkilenen bölgeleri gezdi ve çalışmaları yerinde inceledi. Yağış nedeniyle Aksaray Belediyesinin 444 55 68 numaralı çağrı merkezine gelen istekler belediye ekipleri tarafından anında değerlendirildi. İtfaiye, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon, Temizlik İşleri, Ulaşım Hizmetleri, Basın Yayın Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili birimlerden oluşturulan 250 kişilik ekip, su baskınından etkilenen alanlarda çalışma yaptı. "Yağmur rahmet ve berekettir" diyen Başkan Yazgı, "Ülkemizin ve şehrimizin yağışa çok ihtiyacı olduğunu belirterek, "Ülkemizde, şehrimizde yağışlara çok ihtiyaç var. Barajların dolması ekinlerin sulanması ve içme suyu gibi önemli konularda yağışlara ihtiyacımız oluyor. Şehrimizde de meydana gelen yağış etkili oldu. Meteorolojiden aldığımız verilere göre metrekareye 19,8 mm yağış düşmüş. Bazı mahallelerimiz bu yağıştan olumsuz etkilendi. Ancak bizler Aksaray Belediyesi olarak oluşturduğumuz kriz masası, 250 kişilik ekibimizi harekete geçirdik. Çalışmaları hem online sistemle takip ettik hem de sahaya inerek bizzat yerinde inceledik. Yaptığımız çalışmalarla vatandaşlarımızın mağduriyetini giderdik. Ben buradan yağış sırasında ve sonrasında sonrası çalışmalara katılarak emeği geçen tüm belediye personelimize gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Yazgı, 250 kişilik ekiple sahaya indi

Başkan Yazgı, 250 kişilik ekiple sahaya indi

Başkan Yazgı, 250 kişilik ekiple sahaya indi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim