• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Yaşar: Hemşehri dernekleri gelenek ve görenekleri yaşatıyor

Başkan Yaşar: Hemşehri dernekleri gelenek ve görenekleri yaşatıyor
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankaralılar Derneği (AHİD) Genel Başkanı Ercan Kınacı ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankaralılar Derneği (AHİD) Genel Başkanı Ercan Kınacı ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar, "Doyduğumuz toprakları da, doğduğumuz toprakları da unutmadık. Hemşehri dernekleri o bölgenin gelenek ve göreneklerini yaşatıyor. Ankaralılar Derneği olarak Ankara'nın asli unsurları sizsiniz. Sizler de Ankara'ya hizmet ediyorsunuz. Ankara'nın sorunlarına eğiliyorsunuz. Bütün hemşeri derneklerine gücüm yettiği kadar destek veriyorum. Asla ötekileştirmedim, ayrıştırmadım. Kimsenin inancına, ırkına bakmadım. Herkese sahip çıktım" dedi.

Başkan Yaşar, Ankara için ellerinden geleni yaptıklarına işaret ederek, "Ankara'ya hizmet etmek adına kurulmuş her derneğe de desteğimiz tamdır. Ama ben isterim ki ülkemin her yeri güzel olsun. Bunun için çabalamalıyız. Birlik olmalıyız. Köylerimiz boşaldı. Bunlara hep birlikte çareler üretelim" diye konuştu.

Yaşar'ın sözlerine katıldığını ifade eden Kınacı da, "Ankaralılar Derneği olarak Ankara'nın çok eskilere dayanan tarihi, kültürel ve turistik zenginliklerinin tanıtılmasına ve yaşatılmasına yönelik mevcut güzelliklerini korumak ve daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz. Aynı zamanda milli gelenekleri sürdürmek, hemşehriler arasında kardeşlik duygusunu kuvvetlendirici dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamak amacıyla her türlü faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu yolda Ankaramıza yapmış olduğunuz hizmetler de takdire şayan. Teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Ziyaretin sonunda Kınacı Başkan Yaşar'a teşekkür ederek, Ankara'ya katkılarından dolayı plaket takdim etti.Cihan

Başkan Yaşar: Hemşehri dernekleri gelenek ve görenekleri yaşatıyor

Başkan Yaşar: Hemşehri dernekleri gelenek ve görenekleri yaşatıyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim