• BIST 8970.53
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Yardımcısı Avşar: Sporun Ve Sporcunun Her Zaman Yanındayız”

Başkan Yardımcısı Avşar: Sporun Ve Sporcunun Her Zaman Yanındayız”
Horozköyspor Kulübünün Şehzade Köşkü'nde düzenlediği kahvaltı programına katılan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, belediye olarak...

Horozköyspor Kulübünün Şehzade Köşkü'nde düzenlediği kahvaltı programına katılan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirtti.

Düzenlenen kahvaltı etkinliğine Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Kulüp Başkanı Osman Yıldırım, Kulüp Müdürü Behçet Atlı, Şehzadeler Belediyesi Meclis Üyesi Burhan Aydemir, kulüp yöneticileri ve kulüp üyeleri katıldı.

Programda konuşan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, "Sporcunun ahlak ve maneviyat açısından oldukça donanımlı olması gerekmektedir. Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim." cümlesi oldukça anlamlı. Yani sporcu ahlaklı olursa tam anlamıyla donanımlı olur. Sadece zekilik, çeviklik yetmiyor. Bu manada Horozköyspor'un örnek takımlardan olduğunu biliyor, duyuyor ve görüyorum. Osman Yıldırım Başkanımı, çok kıymetli Behçet Hocamı çok eskiden, Milli Eğitim Camiasından tanırım. Yönetim Kurulu üyelerine ve bu konuda emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Şehzadeler'den gelen Burhan kardeşime de teşekkürlerimi sunuyorum. Horozköy her ne kadar Yunusemre İlçe sınırlarında kalsa da Şehzadeler de aynı hassasiyetle sahip çıkıyor. Şehzadeler'e de teşekkürlerimi sunuyorum. Horozköyspor'a başarılar diliyorum. Horozköyspor'un sergilediği performansın daha da iyiye gideceğinden şüphem yok! Belediyemizin ve Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'nin spora ve sporcuya verdiği destek devam edecek. Yoğun programlarından dolayı kahvaltıya katılamayan Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'nin de hepinize çok selamları var. Bu sıcak ortamı oluşturan, bizleri bir araya toplayan Horozköyspor Yönetim Kuruluna teşekkür ederim." dedi.

Burhan Aydemir ise, "Amatör spor kulüpleri ülkemizde gerçekten zor şartlarda başarı yakalamaya çalışıyorlar. Horozköyspor'da gerçekten imkansızı başardı. Geçen sene büyük bir çaba sarf edip bölgesel amatör ligine çıktı. Bölgesel amatör liginde iş daha zor. Bölgesel olduğu için daha çok ihtiyaç hissedilen duruma geliyor. Taraftarlar futbolcuları hiçbir zaman yalnız bırakmıyor. Bana göre futbolun en önemli unsurlarından biri de taraftarlar. Yunusemre Belediyesi gibi bizde Şehzadeler Belediyesi olarak her zaman yanlarındayız. Bizim bölgemizde olmasa dahi şehir takımı gözüyle bakıyoruz. Bundan sonrada her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz inşallah." şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcısı Avşar: Sporun Ve Sporcunun Her Zaman Yanındayız”

Başkan Yardımcısı Avşar: Sporun Ve Sporcunun Her Zaman Yanındayız”

Başkan Yardımcısı Avşar: Sporun Ve Sporcunun Her Zaman Yanındayız”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim