• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Yağcı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Yağcı Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik merkeze bağlı köy muhtarları ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, 2016 yılının ilk istişare toplantısı...

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik merkeze bağlı köy muhtarları ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, 2016 yılının ilk istişare toplantısı yaptı.

Bilecik Belediyesi Sosyal Tesis Aile Çay Bahçesinde düzenlenen sabah kahvaltısında buluşan Bilecik merkeze bağlı köy muhtarları ve mahalle muhtarları sıkıntıları ileterek, çözüm üretilmesi noktasında taleplerde bulundular. Açılış konuşması yapan Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın köy ve mahalle muhtarlarının hepsine bir adım yakın olduğunu belirterek, "Başkanımız bu toplantıyı da sizleri dinlemek için düzenlenmiş bulunuyor. Bizim başkanımız ne zaman çağırsanız her zaman yanımıza geliyor. Köy ve muhtarlarının her zaman yanında olduğunu belirtiyor. Bu toplantı ileri tarihler de devam ettireceğiz" dedi.

"MUHTARLARIMIZIN BİRLİK VE BERABERLİK GÖSTERMELERİ HEPİMİZE KEYİF VERİYOR"

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, muhtarların birlik ve beraberlik göstermeleri kendilerine keyif verdiğini belirterek, "Hepiniz bizlerden büyüksünüz. Hayat tecrübesinde bizde belirli bir noktaya geldik. Kamu görevinde 30 yıla yakın bir süreyi geride bıraktık. Gördüğüm şey şu; birlik ve beraberlikte güç var, bereket var, rahmet var ve başarı var. Ayrılıkta, fitnede, fesatta sıkıntı var, başarısızlık ve huzursuzluk var. Bunun için sizler ne kadar beraber olursanız aranızda ki sorunları birlik ve beraberlik içerisinde gündeme getirir çözümünü ararsanız eminim ki bu sorunların çözümü de o kadar kolay olur. Bizde sizlerin şehrimiz içerisinde ki böyle muhtarlar birliği başkanımızın nezaretin de toplanmanızda bizler şehir yöneticileri olarak mutlu oluyoruz, gurur duyuyoruz. Gerçekten böyle bir araya gelmeniz şehrimizin en büyük gücü. 2015 yılının bir değerlendirmesini hem de 2016 yılında varsa belediye olarak yapacağımız köylerimizde, mahallelerimizde ve diğer noktalarda bir sohbet ortamında bunları da değerlendirelim konuşalım dedik. Sizler de teşrif ettiniz birlikteyiz iyi ki geldiniz. Hava da gelişinizle böyle Bilecik'te böyle güzelleşti. İnşallah böyle birlik ve beraberlik içerisinde işlerimizi güçlerimizi hep birlikte başaracağız. Ben tekrar 2016 yılının şehrimize, köylerimize, insanımıza hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını sağlık mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

Konuşmanın ardından muhtarlar ve Başkan Yağcı hatıra fotoğrafı çektirdi. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya toplantıda Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım eşlik etti.

Başkan Yağcı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Yağcı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Yağcı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Yağcı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Yağcı Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim