• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Vural'ı yalanladı!

Başkan Vural'ı yalanladı!
Yılmaz Vural, Bayrampaşa'yı devralmak için görüşmeler yaptığını açıkladı. Bayrampaşa Başkanı İsmail Hocaoğlu ise, böyle bir görüşme olmadığını söyledi.

Renkli kişiliği  ile tanınan teknik direktör Yılmaz Vural, Spor Toto 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Bayrampaşaspor kulübünü devralmak için girişimlere başladığını açıkladı.

NTV Spor'a konuşan Yılmaz Vural görüşmelerini sürdürdüğü ifade ederek, "Öncelikle Bayrampaşaspor Kulübü’nü satın alıyor şeklinde çıkan haberler doğru değil. Ben Bayrampaşaspor Kulübü’nü devralmak ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmek istiyorum. Bu gelişmeler 1-2 hafta önce yaşandı. Bayrampaşaspor Kulübü’nün yönetimi ve önde gelen isimleri beni çağırdı. Görüşmede "Hoca gel kulübün başına geç, tek yetkili ol ve 300 bin nüfuslu ilçemizin takımını yönet" dediler. Ben de gereken şartları oluşturun, kulübü şirketleştirin. Biz yeni bir yapılanmaya gidelim dedim. Görüşmeler devam ediyor" diye konuştu.

Yılmaz Vural 2 sene içinde Bayrampaşa Spor Kulübü'nü Süper Lig’e çıkarabileceğini belirterek, "Bugün spor dünyasına baktığınızda bir çok başarılı isim bu ilçeden çıkmış.

İlçede gerçekten futbola büyük ilgi var. Şartların oluşması durumunda, kulübü devraldıktan sonra yapacağım futbolcu transferleri ile kısa zamanda Yılmaz Vural'ın Türkiye'de neler yapabileceğini herkese göstereceğim. Geçmişe baktığınızda Almanya'dan getirip Türk futboluna kazandığırdım yıldız futbolcular ortada. Bayrampaşa Spor Kulübü’nü yıldız futbolcu yetiştiren bir yer yapacağım ve Süper Lig’e kadar taşıyacağım" dedi.

HOCAOĞLU: VURAL'LA HERHANGİ BİR GÖRÜŞMEMİZ OLMADI

Yılmaz Vural'ın Bayrampaşa Kulübü'nü satın alacağını açıklamasına, yeşil-kırmızılı kulüpten yanıt geldi. Başkan İsmail Hocaoğlu, kulübü satma gibi bir düşüncelerinin olmadığını ve Vural ile böyle bir görüşme yepmedıklarını söyledi.

Hocaoğlu, "2 - 2,5 ay önce Yılmaz Vural, Bayrampaşa'ya gelerek maçımızı izliyor. Biz de o zaman kongre yapmamıştık. Burada bir kulüp almak istediğini, bununla ilgili çalışma yapmak istediğini konuşuyor. Birkaç arkadaşla görüşmüş. Ondan sonra da konu kapandı. Biz kongre yaptıktan sonra herhangi bir görüşme olmadı. Kendisinin görüştüğünü iddia ettiği bir isim varsa açıklayabilir" dedi.

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim