• BIST 9560.85
  • Altın 2487.933
  • Dolar 32.508
  • Euro 34.8335
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Üzülmez STK temsilcileriyle bir araya geldi

Başkan Üzülmez STK temsilcileriyle bir araya geldi
Kartepe'de bulunan STK temsilcileri ile bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Afrin operasyonunda ülkemiz meşru hakkını kullanmaktadır"...

Kartepe'de bulunan STK temsilcileri ile bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Afrin operasyonunda ülkemiz meşru hakkını kullanmaktadır" dedi.

Yerel buluşmalar kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe'de faaliyette bulunan STK temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Üzülmez'in başkanlığında yapılan değerlendirme ve istişare toplantısında belediye başkan yardımcılarının yanı sıra STK başkan ve yöneticileri de hazır bulundu. Programın açılışında selamlama konuşması yapan Başkan Üzülmez, "Yerel buluşmalar kapsamında daha önce görevde bulunan muhtarlarımızla bir araya geldik, şimdi de STK temsilcileri ile bir aradayız. Burada ki amacımız Kartepemiz ve ülkemiz için neler yapabiliriz istişaresinde bulunmaktır" dedi.

Kartepe Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı projeler hakkında STK temsilcilerini bilgilendirmek istediklerini dile getiren Başkan Üzülmez, "STK temsilcilerimizle her zaman bir arada olduk. Belediyelerin işi sadece standart belediyecilik değildir. Kartepemiz'e hizmet eden her kuruma destek vermekteyiz. Kanunların bize verdiği imkanlar dahilinde sizlerin sorunlarınızı çözmekteyiz. Birçok STK ile birlikte projelerimize devam ediyoruz. Ülkemiz bugün çok daha zengindir, güçlüdür 900 belediye arasında yol, kaldırım, asfalt yapımında ilk sıradayız" diye konuştu.

Ülke gündeminde yaşanan gelişmeleri de değerlendiren Üzülmez, "Asli belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik ile birleşmesi ile gönüllere giden yolda yapılmış olur. Bu yönde gece-gündüz çalışıyoruz. Ülkemizin geçmiş yıllarda mücadele ettiği haçlı zihniyeti ile son yıllarda yeniden mücadele ediliyor. Ülkemizi 70 cente muhtaç hale getirme mücadelesi son 15 yıldır devam ediyor. Ülkemiz her alanda gelişme gösterdikçe haçlı zihniyetinin hedefi olmaktadır. IMF'den yakamızı kurtarınca farklı yollarla ülkemize işgal girişimi yapılmıştır. Halkımızın dini ve milli duygularını kullanarak, yanlarına sahte hocalar ve uşaklarla, ülkemizin silahı ile darbe girişimi yaşadık" ifadelerini kullandı.

"Ülkemize yapılmak istenenlerin son hamlesi ise güneyimize terör koridoru oluşturmak" oldu diyen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Yaklaşık 40 yıldır terörle mücadele ediyoruz. Ülkemizi sıkıntı içerisine sokacak başka bir projeyi hayata geçirmek istediler. Zeytindalı Operasyonu ile mücadelemiz yeni bir boyut kazanmıştır. Bu güçlü ve yeni Türkiye iradesinin bir tezahürüdür. Ülkemiz meşru hakkını kullanmaktadır. İktidarı ve muhalefeti ile operasyon desteklenmektedir. Bütün askerlerimize Allah yar ve yardımcısı olsun" şeklinde konuştu.

Başkan Üzülmez'in konuşması sonrasında son 4 yılda yapılan, devam eden ve son bir yıl içerisinde yapılması planlanan projeler hakkında sunum yapıldı. STK temsilcilerinin istek ve talepleri dinlendi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim