• BIST 8718.11
  • Altın 2244.661
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1498
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Başkan Üzülmez, misafirlerine Kartepe’yi gezidiri

Başkan Üzülmez, misafirlerine Kartepe’yi gezidiri
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Uluslararası Vuslat Platformu ve Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve beraberindekilere Kartepe'de yapılan yatırımları...

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Uluslararası Vuslat Platformu ve Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve beraberindekilere Kartepe'de yapılan yatırımları gösterdi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, aynı zaman da yönetim kurulu üyesi olduğu Uluslararası Vuslat Platformu ve Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, Başkan Yardımcısı Muhammed Sarı ve yönetim kurulu üyesi Adnan Süngü'yü önce makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyaretin ardından heyet, Başkan Üzülmez ile birlikte Kartepe'de yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Başkan Üzülmez ilk olarak Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasında devam eden çalışmaları yerinde anlattı. Heyete bilgi veren Başkan Üzülmez, Kartepe Belediyesi'nin yeni hizmet binasının son teknoloji ile donatıldığını, bununla birlikte çevreci ve Kartepelilere en iyi şekilde hizmet verecek fonksiyonel özellikte olduğunu kaydetti. Yapılan uygulamaların halk tarafından desteklendiğini belirten Başkan Üzülmez, "Kartepemiz de verdiğimiz sözleri yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler halkımız tarafından desteklenmektedir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın bizlere emaneti olan ilçemizi merkez ilçe durumuna getirmek için gece gündüz çalışıyoruz" dedi.

Son teknoloji ile hizmet verecek olan Kartepe Belediyesi yeni hizmet binasının tabanı 2 bin 205 metrekare, toplamda 11 bin 324 metrekare olacak. Toplamda 104 odanın yer aldığı binada bodrum artı 4 kat olarak hizmet verecek. Belediye hizmet binası içerisinde bütün idari birimler yer alacak. Kapalı otopark, meclis grup odaları, 150 kişilik meclis salonu, iki adet ibadethane de bulunacak.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yeni hizmet binası incelemesi sonrasında heyeti Kartepe'de bulunan Avrupa'nın en büyük, Dünya'nın ise 3. büyük Doğal Yaşam Parkını gezdirdi. Yapılan yatırımlar hakkında bilgi alan heyet doğal yaşam parkında bulunan hayvanları beslediler. Yapılan çalışmaları memnuniyetle karşılayan Cebeci de "Kartepe'ye son bir yıldır sık sık gelme imkanı buluyorum. Her gelişim de yapılan güzel işlerin sonuç verdiğini, Kartepe'nin hızlı ve etkili bir gelişim içerisinde olduğunu rahatlıkla gözlemleyebiliyorum. Başkan Üzülmez'i ve ekibini kutluyor, başarıların devamını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim