• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Üzülmez, Marangozhane Ekibini Ödüllendirdi

Başkan Üzülmez, Marangozhane Ekibini Ödüllendirdi
Kartepe Belediyesi çalışanları arasında her ay belirlenen ayın personeli ödülüne en başarılı birim olarak seçilen Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden...

Kartepe Belediyesi çalışanları arasında her ay belirlenen ayın personeli ödülüne en başarılı birim olarak seçilen Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden Muzaffer Çelik, Abdullah Ay, Kamil Kalyoncu ve Mehmet Dilberoğlu seçildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Marangozhane Atölyesi çalışanı 4 personelini de altın ile ödüllendirdi.

Kartepe Belediyesi'nde iş motivasyonunu ve performansını artırmaya yönelik her ay düzenlenen ayın personeli ödülüne bu ay da Park ve Bahçeler Müdürlüğü Marangozhane Atölyesi çalışanları seçildi. Başkan Üzülmez'in makamında düzenlenen ayın personeli ödül töreninde belediye başkan yardımcılarının tamamı hazır bulundu.

Başkan Üzülmez, Park ve Bahçeler Müdürü Zuhal Ayhan nezaretinde çalışan ve ayın personeli seçilen Muzaffer Çelik, Abdullah Ay, Kamil Kalyoncu ve Mehmet Dilberoğlu'nu tebrik etti. Birim ziyaretlerini önemsediğini belirten Başkan Üzülmez, "Bu ziyaretler ile belediye çalışanlarımızın işine ve iş yerine verdiği önem ve gösterdiği sevgiyi görebilmekteyim. Belediye çalışanlarımızın işini ne kadar özveriyle yaptığı, düzenli ve intizamlı davrandığını birim ziyaretleri ile canlı canlı görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ekmeğine saygısı olan insanın işine de sevgisi ve saygısı yüksek olur" dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Marangozhane Atölyesi'ni gezdiğinde çok düzenli bulduğunu ifade eden Başkan Üzülmez, "En büyük takdir aldığımız işler arasında biri de kamusal alanlara yaptığımız ahşap kent donatılarıdır. İlçe halkımızın beğenisini toplayan ahşap ürünleri yapan bu ekibi ve ekibin sorumlularını tebrik ediyor başarılı çalışmalarının devamını bekliyorum" diye konuştu.

Birimler arasında yaşanan tatlı çekişmenin çalışmalarda da başarıyı artırması amacıyla uyguladıkları ayın personeli ödülü yeni yılda da süreceğini belirten Başkan Üzülmez, bu düzenleme ile halka da hizmetlerin daha sağlıklı ve hızlı yansımasının sağlandığına da dikkat çekti.

Başkan Üzülmez, Marangozhane Ekibini Ödüllendirdi

Başkan Üzülmez, Marangozhane Ekibini Ödüllendirdi

Başkan Üzülmez, Marangozhane Ekibini Ödüllendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim