• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Üzülmez, Ekibiyle 2015 Yılını Değerlendirdi

Başkan Üzülmez, Ekibiyle 2015 Yılını Değerlendirdi
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ekibi ile birlikte 2015 yılında yapılan faaliyetleri değerlendirdi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ekibi ile birlikte 2015 yılında yapılan faaliyetleri değerlendirdi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, başkan yardımcıları, koordinatörler ve birim müdürlerinin katılımı ile müdürlüklerin 2015 yılı faaliyet raporlarının sunumu ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda yeni yıla daha umutlu baktıklarını belirten Başkan Üzülmez, "2016 bizim için daha önemli. Tecrübelerimizden ders çıkarıp değerlerimize yenilerini ekleyeceğimiz bu yıl, güçlü teşkilat yapımız ve tecrübeli ekibimizle Kartepenin geleceğine miras bırakacağımız güzel eserler ve nitelikli projelere odaklanacağız. Bu vesile ile birlikte ekip olarak birlik ve beraberliğimizin pekişmesi, kaynaşma ve istişare içinde güzel bir ortam hazırladık" dedi.

MÜDÜRLERE KANSER EĞİTİMİ

İki gün süren değerlendirme toplantısının ilk oturumunda başkan yardımcıları, koordinatörler ve birim müdürleri hizmet içi eğitim programı kapsamında sağlık seminerine katıldılar. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Genel Cerrah ve Cerrahi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, slayt gösterisi eşliğinde KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin genel görünümünü de paylaştığı katılımcılara Kanser konulu bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Üzülmez, KOÜ Tıp Fakültesi iş birliğinde yürüttükleri projelere verdiği destekten dolayı Cantürk'e teşekkür belgesi takdim etti.

"7 GÜN 24 SAAT HİZMET ÜRETMEK İÇİN"

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ikinci oturumda başkan yardımcıları, koordinatörleri ve birim müdürleri ile değerlendirme toplantısı yaptı. Hizmetlerin yeni dönemde sürekliliği ve kalitesini daha da artırmak için bu tür programlar düzenlediklerini ifade eden Başkan Üzülmez, "Kişi ve kurumların yerel yönetimlerden beklentileri sürekli artarken belediye hizmetlerinde etkinlik ve verimlilik ön plana çıkmaktadır. Bu bilinçle icra ettiğimiz görevde, kamu yararı, verimlilik ve tasarruf ilkelerine bağlı kalarak, 7 gün 24 saat hizmet üretmek için hep birlikte yoğun bir çalışma içerisindeyiz" şeklinde konuştu.

"TECRÜBELERİMİZDEN DERS ÇIKARACAĞIZ"

Kartepe'nin kalkınması ve gelişmesi noktasında ekip olarak güzel bir ivme yakaladıklarını belirten Başkan Üzülmez, "Kartepe'nin geleceğini şekillendirecek vizyon projeleri hemşehrilerimize ulaştırmak için güçlü teşkilat yapımız ve tecrübeli ekibimizle görev yapmaktayız. Tecrübelerimizden ders çıkarıp, değerlerimize yenilerini ekleyeceğimiz bir yıl olacak 2016. Kendimizi, enerjimizi, heyecanımızı yenileyerek etki alanı daha geniş, Kartepe'nin geleceğine miras bırakacağımız güzel eserler ve nitelikli projelere odaklanacağız. Bunu da bu ekiple ve Kartepeli hemşehrilerimizle gerçekleştireceğiz. Sizlerin de aynı düşüncelere sahip olduğunuzu düşünerek daha güzel yarınlar için Şimdi Kartepe Zamanı diyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim