• BIST 8792.48
  • Altın 2238.284
  • Dolar 32.3368
  • Euro 35.0772
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Uysal’dan LÖSEV’e yer sözü verdi

Başkan Uysal’dan LÖSEV’e yer sözü verdi
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve LÖSEV Zonguldak İl Başkanlığı işbirliği ile Uluslararası Lösemili...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve LÖSEV Zonguldak İl Başkanlığı işbirliği ile Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası'nın bu yıl 16.cısı dolayısıyla ile organize edilen etkinlikler, renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Uysal etkinlikte LÖSEV'e içerisinde yeşil alanları ve çocuk parkları da olan yer tahsisi edeceğini söyledi.

Belediyenin LÖSEV temalı tişört şapka ve oyuncak dağıttığı etkinlikler, Çınaraltı mevkiinden başladı. Amfi Tiyatro'ya kadar yapılan kortej yürüyüşüne; Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, CHP Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı, LÖSEV Zonguldak İl Başkanı Tarkan Adik, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon Spor Taraftar Dernekleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi partilerin temsilcileri ve bazı okullar, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları ile LÖSEV yöneticileri, üyeleri ve gönüllüleri katıldı.

Doktor olması nedeniyle lösemili çocuklara pozitif ayrımcılık tanıyacaklarını vurgulayan Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, "Biliyorsunuz ki lösemi; kız, erkek, din, dil, ırk ayırt etmeksizin her yıl binlerce çocuğu pençesine alıyor. Bizler, ilçemizdeki ve bölgemizdeki lösemili çocuklarımıza hak ettikleri özel ilgiyi vermek istiyoruz. Kansere karşı açtığımız savaşta hep birlikte yer alalım. Bu hastalığa yönelik bilinci bölgemize ve ilçemize yayarak, çocuklarımıza ve ailelerine moral sağlayalım. Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası'nda sizlere bir müjde veriyorum. Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Tarkan Adik'in LÖSEV Zonguldak İl Başkanı olması dolayısıyla bizim de Ereğli halkı ve belediye olarak yanında olmamız gerekirdi. LÖSEV'e vereceğimiz yer hem yeşil, hem geniş hem de rahat olmalı dedik. Yöresel Evlerimiz'in yanındaki çocuk parkını LÖSEV'e verdik. İnşallah bayram hediyesi vereceğiz. Çocuklarımıza ve ailelerine hayırlı olsun" dedi.

Başkan Uysal'ın yeri açıklamasına çok sevinen Tarkan Adik ve Lösev yöneticileri bu haberi duymaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Başkanım sizden Allah razı olsun" dediler.

Program Erdemir İlkokulu ana sınıfı çocuklarının folklor oyunları ile sona erdi.

Başkan Uysal’dan LÖSEV’e yer sözü verdi

Başkan Uysal’dan LÖSEV’e yer sözü verdi

Başkan Uysal’dan LÖSEV’e yer sözü verdi

Başkan Uysal’dan LÖSEV’e yer sözü verdi

Başkan Uysal’dan LÖSEV’e yer sözü verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim