• BIST 9548.09
  • Altın 2499.755
  • Dolar 32.4879
  • Euro 34.5554
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Uysal, basın bayramında gazetecilerle buluştu

Başkan Uysal, basın bayramında gazetecilerle buluştu
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 24 Temmuz "Basında sansürün kaldırılışının 108.yılı ve Basın Bayramı'nı çalışan gazeteciler ile bir araya...

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 24 Temmuz "Basında sansürün kaldırılışının 108.yılı ve Basın Bayramı'nı çalışan gazeteciler ile bir araya gelerek kutladı.

Ayaklı Kır Bahçesinde düzenlenen kahvaltılı etkinliğe, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, meclis üyeleri ve körfez bölgesinden çok sayıda gazeteci katıldı.

Başkan Uysal, "Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın, toplumun bilgilendirilmesi, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumlulukları üstlenmektedir. Basın, kamu adına gerçekleri araştırma, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatma mesleğidir. Görevini toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla yerine getiren özgür basın hiç şüphesiz ki demokrasinin en etkili yapı taşlarından biridir" dedi.

Demokrasinin sağlıklı bir yapıya kavuşması ve en temel insan haklarından biri olan düşünce özgürlüğünün gelişmesi, basın özgürlüğünün gerçekleşmesiyle mümkün olacağına vurgu yapan Uysal, "Son darbe girişiminde yine özgürlüklerin korunması noktasında çok önemli bir görev ifa eden özgür basınımızı ve bu uğurda şehit olan foto muhabiri Mustafa Cambaz nezdinde, görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren basın emekçilerini saygıyla anıyorum. Gece gündüz demeden, günün her saatinde, mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan tüm basın mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum" diye konuştu. Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal toplantı sonrası gazetecilerle sohbet ederek sorularını cevaplandırdı.

Başkan Uysal, basın bayramında gazetecilerle buluştu

Başkan Uysal, basın bayramında gazetecilerle buluştu

Başkan Uysal, basın bayramında gazetecilerle buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim