• BIST 9548.09
  • Altın 2497.55
  • Dolar 32.4902
  • Euro 34.541
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Uyar’dan çiftçilere ’toprak satmayın’ vurgusu

Başkan Uyar’dan çiftçilere ’toprak satmayın’ vurgusu
Köy ziyaretlerine devam eden Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar Uzunkuyu, Birgi ve Barbaros köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek hem vatandaşların ihtiyaçlarını...

Köy ziyaretlerine devam eden Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar Uzunkuyu, Birgi ve Barbaros köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek hem vatandaşların ihtiyaçlarını dinledi hem de isteklerini tek tek not aldı.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar köy ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Köyde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Uyar, çiftçilere, "Topraklarınızı satmayın, bu topraklar bizim. Tarım arazilerimizi yaşatmak çiftçimizi rahatlatmak için var gücümüzle hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Köylünün isteklerini, sıkıntılarını dinlemek ve çözüm önerileri üretmek için ziyaretlerde bulunduğunu belirten Uyar, "Sizler benim için çok değerlisiniz. Siz ne istiyorsanız söyleyin, bizlerde yapmaya çalışalım. Köylerimizin hepsi birbirinden güzel. Biz bu güzelliklerin bozulmasını istemiyoruz. Köylerimiz, köy gibi kalsın istiyoruz. Tarım bizler için çok önemli. Tarımın sürdürülebilirliğini sağlamak adına elimden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Topraklarınızı satmayın. Topraklarımızın değerini bilelim" ifadelerini kullandı.

Başkan Uyar, Uzunkuyu ve Birgi Köylerinde kadınlara da Urla gezisi sözü verdi.

"Köylünün yüzü gülüyor"

Köylerde yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Uyar, vatandaşlara isteklerini ve sıkıntılarını sordu. Başkan Sibel Uyar'ın köylere gelip, sıkıntıları dinlemesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlar ise teşekkürlerini ileterek, şunları söyledi:

"Sizinle Urla'mızın yüzü güldü. Gerçekten Urla için çalışan bir Başkanımız olmasından dolayı gururluyuz. Siz bizlere her zaman destek çıktınız. Sık sık köyümüze gelip, sıkıntılarımızın olup olmadığınızı soruyorsunuz. Biz her zaman sizin arkanızdayız."

Başkan Uyar’dan çiftçilere ’toprak satmayın’ vurgusu

Başkan Uyar’dan çiftçilere ’toprak satmayın’ vurgusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim