• BIST 9580.51
  • Altın 2476.787
  • Dolar 32.4924
  • Euro 34.5723
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 26 °C

Başkan Uslu, Terör Saldırısını Kınadı

Başkan Uslu, Terör Saldırısını Kınadı
Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıyı kınayan bir mesaj yayımladı.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Ankara'da meydana gelen bombalı saldırıyı kınayan bir mesaj yayımladı.

Ankara'da gerçekleşen terör saldırısına ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu tepki gösterdi. Başkan Uslu yaptığı açıklamada, "Ankara Kızılay Güvenpark'ta seyir halindeki bomba yüklü bir araçla düzenlenen terör saldırısı bizleri derinden üzmüştür. Maalesef terör kanlı yüzünü, acımasız yanını, hain niyetini Ankara'da bir kez daha açığa vurmuştur. Hayatını kaybedenler için acımız sonsuzdur. Bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalıyız. Ankara'da alçakça yapılan saldırıları planlayanlar hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklar. Bu saldırılar, top yekun tüm halkı hedef alan bir saldırılardır. Ülkemizin birliğini, dirliğini ve huzurunu bozmaya yönelik hain planlar kuranlar hiçbir zaman, hiçbir şekilde amaçlarına ulaşamayacaklardır. İnsanlık dışı yapılan iki saldırıyı gerçekleştirenleri Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri adına lanetliyorum. Biz geçmişte olduğu gibi bugün de hep birlikte teröre karşı tek vücut ve tek ses olarak dimdik duracağız. İnanıyoruz ki, devletimiz bu saldırılarının faillerini en kısa sürede bulacak ve yargı önüne çıkaracaktır. Ülkemizin birliğini ve beraberliğini bozmaya yönelik gerçekleştirilen hiçbir terör saldırısını tasvip etmiyor, bu saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyor, gerçekleştirenleri lanetliyoruz. Güvenlik güçlerimizin teröristlere karşı yürüttüğü mücadeleyi destekliyor, bu saldırıyı yapanların en kısa zamanda yakalanıp yargıya teslim edileceğine inanıyoruz. Ülkemizin huzurunu bozmayı hedefleyen saldırıları yapanların asla hedeflerine ulaşamayacaklarını bir kez daha deklare ediyor, sinsice saldırılarda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah hepsinin ailesine sabır ihsan eylesin. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim