• BIST 9725.1
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Başkan Ünlü’den Yaşlı Ve Engellilere Evlerinde Ziyaret

Başkan Ünlü’den Yaşlı Ve Engellilere Evlerinde Ziyaret
Bayat Belediyesi, engelli ve yaşlı evde bakım hizmeti ekibi ilçedeki yüzlerce yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşa yardım eli uzatıyor.

Bayat Belediyesi, engelli ve yaşlı evde bakım hizmeti ekibi ilçedeki yüzlerce yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşa yardım eli uzatıyor.

engelli ve yaşlı evde bakım hizmeti ekibi ilçedeki yüzlerce yaşlı, engelli ve yardıma muhtaç vatandaşa yardım eli uzatıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında faaliyetlerini sürdüren Bayat Belediyesi, evde bakım hizmetine ihtiyaç duyan hasta, engelli ve yaşlılara ulaşarak, temizlik ve bakım hizmetlerinin yanı sıra pek çok kolaylıkla vatandaşlara ulaşıyor.

Bayat Belediyesi ekipleri, kişisel bakımını sağlayamayan bireylerin, kişisel bakımlarını gerçekleştirip, hastaların yaşadıkları ortamı sağlık koşullarına uygun hale getirerek, evlerinde her türlü temizlik, bakım, onarım ve tadilat işlemlerini gerçekleştiriyor. Kişisel bakım ve temizlikten sonra, evi baştan aşağıya kontrol ederek arızalı ve kullanılamayan yerleri elden geçirerek hazır hale getiren ekipler, özellikle musluk tamiri, lamba değişimi, elektrik prizlerinin bakım ve yenilenmesi gibi çalışmaları da yapıyor.

İlçedeki engelli ve yaşlılarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, zaman zaman eşiyle birlikte evde bakım hizmeti alan aileleri evlerinde ziyaret ediyor. Ziyaretlerde engelli ve yaşlılarla sohbet eden Başkan Ünlü, ailelerden gelen talepleri dinliyor.

Evde bakım hizmetinin amacının vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek olduğunu dile getiren Başkan Ünlü, bu hizmetin, çevresi ve akrabaları tarafından bakımı gerçekleştirilemeyenler için verilen bir hizmet olduğunu ifade etti.

İmkanlar ölçüsünde hizmet verilen aile sayısını artırmayı planladıklarını dile getiren Ünlü, "Bu hizmeti yürütürken İŞKUR'da bize Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında personel desteği veriyor. Bundan dolayı İŞKUR'a teşekkür ediyoruz. Aileler bu durumdan son derece memnun kalıyor ve devamını bizden talep ediyor. Bizim için önemli olan yaşlılarımızın hayır duasını alabilmektir. Belediye olarak yaşlılarımıza ve hastalara ne kadar çok hizmet verirsek kendimizi o kadar mutlu ve huzurlu hissediyoruz. Amacımız yaşlılarımızın ve hastalarımızın hayır duasını alarak onlara hiçbir zaman yalnız olmadıklarını, devletimizin ve belediyemizin şefkat elinin her zaman yanlarında olduğunu göstermektir" diye dedi.

Belediyeciliğin her şeyden önce bir sevda olduğunu dile getiren Başkan Ünlü, "Bu sevda, insana ve insanın olduğu her mekâna ulaşmak, onların hayatını kolaylaştırma sevdasıdır.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı döneminde temeli atılan bu anlayış, tüm belediyelere örnek olmaktadır. Bu düzenlemeyi biz hiçbir siyasi çıkar ve hesap güderek yapmıyoruz. İnsanlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi, kent hizmetlerinin her noktaya ulaşması ve şehirlerimizin birer marka şehir olması için çaba gösteriyoruz.Göreve başladığımız 2009 yılından bu yana yapmış olduğumuz hizmetlerde vatandaşlarımızın takdir ve beğenilerini kazandık. Halkımızın bize vermiş olduğu yetkiyi en iyi şekilde kullanabilmek adına hız kesmeden hizmetlerimize devam ediyoruz. Biz bir yılı değil geleceği planlıyoruz. Her zaman dediğimiz gibi "insana hizmet hakka hizmettir" diye konuştu.

Seçimlerde halka vaat ettikleri hizmetleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Ünlü, olduğumuz hizmetleri yaparak halkımızın huzuruna çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadar yapmayı isteyip te tamamlayamadığımız hizmetlerimizi halkımızın hizmetine sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Hep halkımızla bir olduk, bir olmaya devam edeceğiz. Yaşlılarımızla, kardeşlerimizle, çocuklarımızla, esnafımızla, analarımızla, bacılarımızla hep beraber, kimsesizin kimi olduk, olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Ünlü’den Yaşlı Ve Engellilere Evlerinde Ziyaret

Başkan Ünlü’den Yaşlı Ve Engellilere Evlerinde Ziyaret

Başkan Ünlü’den Yaşlı Ve Engellilere Evlerinde Ziyaret

Başkan Ünlü’den Yaşlı Ve Engellilere Evlerinde Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim