• BIST 8878.81
  • Altın 2241.255
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Uğur’dan ‘veda’ gibi konuşma

Başkan Uğur’dan ‘veda’ gibi konuşma
Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur, Avlu Balıkesir 2. etap projesinin temel atma törenlerinde veda gibi konuşma yaparak, "Kıyametimiz koparken fidan dikiyoruz....

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur, Avlu Balıkesir 2. etap projesinin temel atma törenlerinde veda gibi konuşma yaparak, "Kıyametimiz koparken fidan dikiyoruz. Koltuğu bırakmamak için, mevki için, makam için fidan dikmiyoruz. Bu işin içinde vefa da var veda da var. Balıkesir için, ülkemiz için Allah'ın hayırlısını nasip etmesini diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Nijerya Cumhurbaşkanı ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "3 belediye başkanımız istifalarını verdiler, 3 başkanımız daha verecek" demişti. Bu isimlerin arasında yer alan Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur, Avlu Balıkesir 2. etap projesinin temel atma töreninde "veda" gibi bir konuşma yaptı.

"Balıkesir gelişiyor, büyüyor"

Balıkesir'in Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olduğuna dikkat çeken Uğur, "Bizler de Balıkesir'in Büyükşehir'e layık bir şehir olması için elimizden gelen gayretle 3 buçuk yıldır çalışıyoruz. Kongre merkezimiz ve Çay deresi 2. etap projemiz tamamlandı. Türkiye Bilardo Şampiyonası Balıkesir Avlu Kongre Merkezi'nde yapılıyor. 150 dönüm birinci etap; 2. etabın temelini atıyoruz. Avlu Balıkesir, Balıkesir'in kalbi olacak. Çay deresinin karşı tarafındaki ağır sanayi alanı. Oradaki kentsel dönüşüm hızlı şekilde devam ediyor. Balıkesir gelişiyor, büyüyor. Balıkesir'in 20 ilçesinde de projeler yaparak bunları gerçekleştiriyoruz" dedi.

"Bu işin içinde vefa da var, veda da var"

Şahsıyla ilgili birçok söylentilerin olduğunu ifade eden Uğur, "Söylenti dışında ifadeler de devam ediyor. Eşyanın ömrü var. Makamın, mevkiin ömrü var. Dünya fani. Bu dünya imtihan yeri. "Zerre kadar hayır işlerseniz mükafatını, zerre kadar şer işlerseniz zararını göreceksiniz" buyuruluyor. Kader ağlarını örüyor. Bizler imtihandayız. İnançlı insanlarız. Olan her işte hayır vardır diyoruz. Ne için yaşıyoruz? Ne için çabalıyoruz. Şu fani dünyada imtihanı kazanmak. Bu kubbede hoş seda bırakmak, rahmetle anılmak. Ne mutlu hayırla yad edilenlere. Ömrümüzün ne kadar olduğunu Allah bilir. "Kıyamet koparken elinde bir fidan varsa onu dik" buyuruluyor. Belediyede, devlette süreklilik var. İnsanlarımız hizmet bekliyor. Biz şimdi fidan dikiyoruz. Kıyametimiz koparken, fidan dikiyoruz. Koltuğu bırakmamak için, mevki için, makam için fidan dikmiyoruz. Dün yanan caminin açılışını yaptık. Bugün de temel atıyoruz. Bu işin içinde vefa da var, veda da var. Balıkesir için, ülkemiz için Allah'ın hayırlısını nasip etmesini diliyorum" dedi.

Başkan Uğur’dan ‘veda’ gibi konuşma

Başkan Uğur’dan ‘veda’ gibi konuşma

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim