• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Tütüncü’den Örnek Davranış

Başkan Tütüncü’den Örnek Davranış
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir önceki dönem meclis üyeleriyle, yapımına devam edilen Kepez Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bir önceki dönem meclis üyeleriyle, yapımına devam edilen Kepez Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yapımında sona gelinen Sütçüler bölgesindeki 350 yataklı Antalya'nın ilk akıllı ve engelli dostu devlet hastanesini, 2004-2009 ve 2009-2014 dönemlerinde görev yapan Kepez Belediye Meclis üyeleriyle ziyaret etti.

Kepez Devlet Hastanesi Koordinatör Başhekimi Opr. Dr. Adil Gökmen, meclis üyelerini, hastanenin teknik alt yapısı ve verilecek sağlık hizmetleri hakkında bilgilendirdi.

Tütüncü, ziyaretin sonunda yaptığı açıklamada, "Bu hastane, Kepez için 16 yıllık bir rüyaydı. Çünkü hastanenin yapıldığı arsa, 16 yıl evvel belediyemiz tarafından Sağlık Bakanlığı'na tahsis edilmişti. 16 yıllık bekleyişin sonunda modern bir hastaneye sahip olmak Kepez için mutluluk vesilesidir" dedi.

MECLİS ÜYELERİ HASTANEYE CİDDİ BİR DESTEK VERDİ

Hastaneyi, 2004-2009 ve 2009-2014 dönemlerinde görev yapan meclis üyeleriyle ziyaret ettiklerini aktaran Başkan Tütüncü, "Gerçekten iftihar edilecek, övülecek bir eser ortaya çıktı. Böylesi bir hastanenin yapılmasında şüphesiz ki her birinin önemli katkıları var. Mecliste bu yatırımın imar planları onaylanırken meclis üyelerimizin çok önemli katkıları ve destekleri oldu. Hastane alanıyla ilgili imar kararlarını, iktidarıyla, muhalefetiyle oy birliğiyle aldık. Bu yatırımın yapılması konusunda isteklendirme ve gayretlendirmede de meclis üyesi arkadaşlarımızın inanılmaz bir destekleri oldu. Bu desteklerine bir kadirşinaslık ifadesi olsun, diye onlar belki bugün görevde değiller ama o dönemde verdikleri oy karşısında yükselmiş bir eseri görmeye, o eserle aralarında bir iletişim kurmaya ihtiyaçlarının olduğunu düşündük"diye konuştu.

"VEFAMIZI GÖSTERDİK"

Ziyaretle geçmiş dönemki meclis üyelerine vefalarını gösterdiklerini kaydeden Başkan Hakan Tütüncü, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her zaman söylüyorum. Biz de hatıralar hep ömürlüktür. Yaşanmışlıklar ne kadar kısa olsa da onun hatırı bir ömür devam etmeli. Güzel hizmetler ortaya koymuş kardeşlerimizin zamanında belli bir anında yol arkadaşlığı yapmış olduğumuz dostlarımızın hatırlanması, onlara vefa duygumuzun, kadirşinaslık ifademizin bir gereğidir. Hepimiz gelip geçiciyiz. Ama önemli olan devletimizin ilelebet payidar kalacağı ve hizmetlerin de devam edeceğidir. Bugün makamda biz varız. Nasıl dün başkaları vardı yarın da başkaları olacak. O sebepten dolayı bizim arkadaşlarımızla birlikte görev yaptığımız zamanlarda memleketimize yeni eserler, yeni hizmetler kazandırma aşkımızdan başka bir şey olmadı."

AKILLI VE ENGELLİ DOSTU HASTANE

Meclis üyelerinin, hastaneyi sahiplenmelerinin, hastanenin geleceğe çok daha büyük başarılar sunması bakımından önemli olduğuna işaret eden Tütüncü, "Bu hastane belki çok yakında bir eğitim ve araştırma hastanesi olacak. Belki bu hastane, orta vadede Kepez'deki bir üniversitesinin hastanesi pozisyonuna gelecek. Kepez Devlet Hastanesi, sıradan bir hastane değil. Bu hastane, Antalya'nın ilk akıllı hastanesi. Pek çok ilgi barındırması bakımından Sağlık Bakanlığımızın iftihar ettiği bir yapı" ifadelerine yer verdi.

Başkan Tütüncü’den Örnek Davranış

Başkan Tütüncü’den Örnek Davranış

Başkan Tütüncü’den Örnek Davranış

Başkan Tütüncü’den Örnek Davranış

Başkan Tütüncü’den Örnek Davranış

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim