• BIST 9679.8
  • Altın 2489.242
  • Dolar 32.4272
  • Euro 34.4615
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Turgut’tan AK Parti Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Turgut’tan AK Parti Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti
Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Çetin ve yönetimini ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Çetin ve yönetimini ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

Başkan Turgut'a Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Belediye Meclis üyeleri Kemal Karakaya, Mevci Arslan ve Osman Şen'de eşlik etti. Silifke'nin ortak akılla yönetilmesine, ilçenin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yeni yatırım ve hizmetler kazanmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten Turgut, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verirken, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin'de, üzerlerine düşen bir görev olduğunda Silifke için her zaman ellerini taşın altına koyacaklarını ifade etti. Ortak paydanın Silifke'ye hizmet etmek olduğunu söyleyen Turgut, "Silifke Belediyesi olarak halkımıza ve yaşadığımız yöreye hizmet etmek en önemli gayemizdir. İlçemizde yıllardır kaybolan değerlerimizi, zenginliklerimizi ve canlılığımızı yeniden gün ışığına çıkarıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bir çok projelerimiz var. Bir kısmı da gerçekleşme aşamasında. Bunları hayata geçirdiğimiz takdirde, insanları mutlu, esnafları mutlu, sosyal yaşantısı modern ve gelişmiş bir kent meydana getireceğiz" dedi.

Bugüne kadar yapılmasında geç kalınmış birçok proje ve çalışma olduğunu aktaran Turgut, "Silifke'nin bir köy görünümünden çıkıp, şehir kimliğini kazanması gerekiyor. Biz yöneticilerin birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, halkına ve memleketine hizmet getirmesi, hepimiz için çok önemli. Hepimizin bir vefa borcu var. Bunun için burada yaşayan insanlarımızın daha fazla zaman kaybetmesine ve ilçemizin hizmetlerden yoksun kalmasına izin vermeyeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, şehrimizi modern bir kimliğe kavuşturmanın yollarını arayacağız. Bu hususta yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımıza ve başkan Mustafa Çetin kardeşimize başarılar diliyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çetin, "Başkanımız partimizi ziyaret ederek, şahsıma ve ekibime başarılar diledi. Göstermiş olduğu nezaketten dolayı kendisine ayrıca teşekkür ediyorum. AK Parti İlçe yönetimi olarak bizlerde ilçemize ve halkımıza en iyi hizmeti getirmek için gayret gösteriyoruz. Bu hizmeti kim getirecekse elbette ki, destekçisi olacağız. Bizlerde katkı sunacağız. Söz konusu Silifke'dir ve burada yaşayan halkımızdır. Esas olan Silifke'de hizmet yapılacaksa, burada doğrudan herkesin katkısı, desteği olmalıdır. Bizler üzerimize düşen bir görevde bu katkıyı ve desteği her zaman sağlamaya hazırız. Ben başkanımıza yapacağı hizmetlerde başarılar diliyorum. Silifke ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim